ССИ ронилачки дневник изазов

Пријавите своје роњење, придружите се заједници и освојите награде!

Као активни ронилац, знате да је евидентирање ваших роњења од суштинског значаја за праћење вашег напретка и побољшање ваших вештина. Али да ли сте знали да је то такође одличан начин да се повежете са заједницом ронилаца који деле вашу страст за истраживањем и авантурама? Уз ССИ Диве Лог Цхалленге, можете учинити управо то и више!

Придруживање је лако! Једноставно се пријавите на овој страници, пријавите своја роњења у МиССИ апликацији и потврдите се од стране инструктора или ССИ Центра за обуку. Свако евидентирано роњење повећава ваше шансе за освајање невероватних награда, укључујући рачунаре за роњење, маске за роњење и незаборавно путовање даском! Али то није све: извучени победници, њихов инструктор и повезани ССИ центар за обуку побеђују заједно као тим.

Повежите се са глобалном подводном заједницом помоћу апликације МиССИ

Евидентирањем својих роњења у МиССИ апликацији и додавањем својих виђења дивљих животиња, инспирисаћете друге да истражују нове локације за роњење, поделе своја искуства и повежу се са људима који исто мисле из целог света.

Па шта чекате? Преузмите апликацију МиССИ данас и почните да бележите своја роњења! Бесплатан је и отворен за све, без обзира на вашу придружену агенцију за обуку. И запамтите, што више роњења евидентирате, веће су вам шансе за победу!

Преузмите иОСПреузмите Андроид

Опремите се и зароните одмах!

ССИ Диве Лог Цхалленге се одржава од 1. јула до 30. септембра 2023.! Само верификовани забележени рони у овом временском периоду ће се рачунати као улазак у изазов. Сваког месеца ћемо насумично изабрати једног срећног добитника из наше живахне заједнице учесника који ће освојити потпуно нови ронилачки рачунар Марес Сириус. Такође ћемо поделити три Марес Цхрома Уп Маск утешне награде за три насумично изабрана победника сваког месеца. На крају Диве Лог Цхалленге-а, изабраћемо победника главне награде међу свим пријављеним учесницима. Овај срећни ронилац ће освојити ексклузивно путовање даском на прелепом сафарију Амелие у Египту под спонзорством ЛивеАбоард.цом.

Али то није све – наградићемо и наше посвећене ССИ професионалце и центре за обуку који верификују роњење током изазова! Спремни да направите прскање? Једноставно проверите Услове учешћа, пријавите се на свој МиССИ профил и зароните одмах!

Пажња! Учествујете тако што ћете завршити најмање једно верификовано роњење током периода поклона. Само забележите своје детаље роњења, укључујући трајање, дубину и уочавање најмање једне дивље животиње, и зарадићете шансу за победу. Сваки урон који евидентирате једнак је једном уносу, тако да што више роњења завршите, веће су вам шансе за победу!

Поделите своју причу о роњењу и придружите се ССИ Кући славних

Снимите задивљујућу лепоту подводног света и поделите је са колегама ентузијастима на Инстаграму или Фејсбуку. Означите свог инструктора или водича да бисте изразили своју захвалност и употребите #дивелогцхалленге или помените @сси_интернатионал да бисте откључали место у нашој престижној ССИ Кући славних!

Тражите нове ронилачке авантуре? МиДивеГуиде је паметан онлајн водич за роњење - направљен од стране ронилаца за рониоце.

Истражите највећу светску базу података за роњење која повезује врхунска места за роњење и њихове потенцијалне сусрете са дивљим животињама са ССИ Тренинг центрима који вас могу одвести тамо. У исто време можете да откријете предстојеће курсеве обуке и заказана групна путовања кроз календар догађаја Центра за обуку и на крају да организујете следећу обуку, ронилачку авантуру или директно путујете. Сада је време да сањате и истражите најузбудљивије будуће авантуре!

Опширније