Grey whale

Сірі кити є одним з найбільших мігрує в тваринному царстві, плавання до 12 000 миль на рік від їх Аляски літній будинок до теплих водах мексиканської Тихоокеанське узбережжя взимку для розведення. Найбільше населення тварин знаходиться в цьому північноамериканському діапазоні, однак, є зникаючих населення в західній Північній частині Тихого океану, а також в Кореї. Їх грубий дивлячись зовнішній вигляд і слухняний поведінка на поверхні заробив цих ссавців прізвисько "дихання порід". На додаток до білих і сірих патчів, що покривають їх темною шкірою, надаючи їм своє ім'я, вони також покриті барнарою і кита вошей.

Ці кити Китовиді мають унікальну техніку годування; Замість фільтрації води на поверхні, вони звертаються по боках і зачерпнути осад з морського дна, щоб нагодувати на бентичні ракоподібні. Вони аналогічні за розміром до Горбатий кит, але легко відрізнити через їх відсутність спинний плавник, забарвлення строкаті, і спокійна поведінка поверхні. Часто зору з човна, вони є фаворитом серед спостерігачів кита. Хочете зайнятися дайвінгом з сірими китів? Дослідіть занурення карта сайту нижче для всіх кращих місць вони були зору.