Největší migrators

Šedé velryby jsou jedním z největších migrators v živočišné říši, plavání až 12.000 mil ročně od svého aljašského letního domova do teplejších vod mexického pobřeží Tichého oceánu v zimě pro chov. Největší populace zvířat se nachází v tomto severoamerickém rozsahu, nicméně, tam je ohrožená populace v západním severním Pacifiku v blízkosti Koreje stejně. Jejich drsný vzhled a poslušný chování na povrchu získal tyto savce přezdívku 'dýchání skály.' Kromě bílých a šedých skvrn pokrývajících jejich tmavou kůži, které jim dávají své jméno, jsou také pokryty barnacles a velrybími všemi.

Diamond Center
Instructor Training Center
Instructor Training Center

{{ item.stateLong}}, {{item.countryLong}}

Affiliated dive site {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km

Diamond Center
Instructor Training Center
Instructor Training Center

{{ item.stateLong}}, {{item.countryLong}}

Affiliated dive site {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km


{{item.stats.loggedDives}} Logované ponory
Show affiliated training centers
Affiliated divecenter {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km
No results/current events found. Please try another search term.

Objevte více podvodní divočiny

IMAGE © Alamy-Nature Picture Library

Delfín říční - River Dolphin

IMAGE © iStock-atese

Koník droboučký - Pygmy Seahorse

  Prozkoumejte více podvodní život