Постаните међународно сертификовани инструктор сирене

Наставите своју каријеру сирене осим што будете ССИ инструктор сирена и подучите висококвалитетним вештинама своје ССИ Профессионал кандидате. Као тренер инструктора ССИ Мермаид, пружићете својим кандидатима све што им је потребно да створе безбедне и удобне студенте сирене, а ви ћете сертификовати ССИ Мермаид инструкторе. Завршите семинар инструктора сирена. Почни сад!

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Почните да подучавате да бисте унапредили своју каријеру

Учење никад не престаје! Наставите своју каријеру тако што ћете се даље квалификовати у другим категоријама обуке као што су роњење на дах, пливање, спасилац и/или роњење. Додатне квалификације ће вам пружити већу разноликост и флексибилност, а истовремено отварају нове могућности прихода.

Чињенице и стандарди обуке

Максимална дубина тренинга

 

0 m / 0 ft

Предложено трајање (х)

 

16-32

Предуслови за сертификацију

 

Mermaid Instructor, Издато 100 сертификата о сиренама, Помогнут у једном курсу за обуку инструктора сирена

SSI стандарди

Jezici

dutch
Nederlands
english
English
french
Français
german
Deutsch
greek
ελληνικά
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
polish
Polski
russian
Русский
turkish
Türkçe

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истражите могућности каријере за професионалце у роњењу широм света

Престаните да чекате, почните да истражујете свет и претворите своју страст у каријеру! МиДивеГуиде је јединствена база података ронилачких локација са преко 16.000 ронилачких локација, узбудљивим специјалистичким заронима и истакнутим дестинацијама. Ово су места где инструктори роњења и ронилачки мајстори имају одличне могућности за посао! Спремни да живите свој крајњи сан? Погледајте МиДивеГуиде и започните своју ронилачку каријеру данас са ССИ!