Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

U-Boot (Wreck)

На око 55 метара налази се комплетна подморница (дужине 6-10 м) за истраживање. Приступ са земље је преко кампа Грабнер (Пике Баи). Овај сајт је погодан само за искусне рониоце и технолошке рониоце, роњење без скутера траје око 15 минута.

Сазнајте више

Föttinger

Ронилачка локација Фоттингер је одлична ронилачка локација за све нивое са много платформи. Укупно има 13 платформи од 5 до 40 метара. Поред тога, на месту роњења налази се кавез за узгону и статуа направљена од цилиндара.

Сазнајте више

Ofen

Ронилачка локација Офен је нагибна ронилачка локација до око 40 метара, а затим почиње стрми зид који се спушта на преко 100 метара.

Сазнајте више

Hinkelsteine

Постоје 3 менхира за роњење, већи почиње на 18м и достиже дубину од 32м. Погодно за напредне рониоце. Од 2018. године, три дрвене фигуре у природној величини изграђене су око менхира у оквиру УНЕСЦО-ве Светске баштине.

Сазнајте више

Attersee - Schwarze Brücke

Приступ је могућ степеницама са рукохватом. Најинтересантнији је простор десно од улаза, овде после цца. 3 минута са дубине од 10 метара долази се до стрмог зида који се спушта на цца. 70 метара. Место роњења треба да роне само добро обучени рониоци са искуством у хладној води.

Сазнајте више

Attersee, Marias Weg

На благо нагнутој обали налази се платформа на око 5м дубине са које се може ронити удесно. До дубине од 30м има много тога за видети са лепом вегетацијом у плићаку. Много је потопљених "ситница" које роњење чине забавним.

Сазнајте више

Kohlbauernaufsatz

Ронилачка локација Кохлбауернауфсатз је плитко место за роњење које води до приближне дубине од 36 метара, где се налази и дрвена плочица са дрвеном тоалетном кућицом.

Сазнајте више

Steinschlagtafel

Ово слатководно ронилачко место има максималну дубину од 20м и благо нагнуту структуру обале. Стене, стабла дрвећа и гране су свуда. Десно је углавном монотоно блатно подземље. Са леве стране, наћи ћете камено и песковито подземље прекривено стенама и стаблима дрвећа.

Сазнајте више

Weißenbacheinlauf

Ово место за роњење на језеру има максималну дубину од 20м са косим дном. Постоје платформе на 8м, 10м и 20м за вежбање вештина. Посебне карактеристике укључују игре за рониоце које су причвршћене на платформе, у супротном, у улазу потока постоје остаци за истраживање.

Сазнајте више

Segelboot Dixi

Одличан зарон на Аттерсее са максималном дубином од 30м. Обална конструкција је косо дно са платформом на 5м. На 8 метара налази се наткривена настамба, олупина глисера на 22 м, пристаниште на 17 м и када напуњена ваздухом.

Сазнајте више