Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kabui Reef

Kabui je predivna izdvojena plaža sa peščanim dnom i grebenom razbacanim po njoj. On obezbeđuje mirne i aktuelne besplatne uslove za trening kurseva ili osveživača, ili nežno ronjenje oko svojih tvrdih i mekih koralnih bombi. Ponekad možete imati priliku da uočite Kornjače i plave pegave zrake.

Сазнајте више

Batu Lima

Са својим индонежанским именом које значи „Пет стена“, ово је вишегодишњи фаворит, а многи наши гости траже један или више повратака на ову локацију. Спуштање на североисточну страну води вас до максималне дубине од око 24м

Сазнајте више

Friwen Wall, Raja Ampat

Ово ронилачко место је јединствено по томе што је једно од ретких роњења које Дампиер Страигхт може да понуди. На почетку зида налазе се две мале пећине у којима можете уочити рибу како плива наопачке, што је чудна ствар за први пут.

Сазнајте више

Francisco Reef

Назван по госту у Биодиверсити Ресорту који је истраживао ову област Спуштајући се на плитку стену, ваше роњење почиње одмах са гостољубивим местом са живописним Антхиас и Фусилиерс.

Сазнајте више

Uri

Još jedan divan greben koji smo otkrili, na jednom od naših istraživačkih putovanja. Sedim na samom ulazu u ono љto je poznato kao jezero izmeрu Vaigo i Gam ostrva.

Сазнајте више

FRIWEN WALL

Šareni zid prekriven mekim koralima, crnim koralima i gorgonijancima. Dubina 2-26m. Obično lako ronite sa vremenom za traženje makroa. Kada struja postane jaka, sjajno mesto za ronjenje.

Сазнајте више

Friwen garden

Plitak greben sa kombinacijom mekih i tvrdih korala. Obično veoma blaga struja. Ako struja ojača, moguće je uraditi ronjenje dok je greben dovoljno dug. Najbolja dubina do 3-14m

Сазнајте више

Saporken Dive Site

Kreni pravo iz sela Saporkren sa pristupom obali pravo u vodu gde ćete naći mirne uslove i prelepi greben.

Сазнајте више

Lao Lao

20 minuta od najbližeg ronilačkog centra, mesta dubokog ronjenja, dobrog za napredne ronioce, srednje do jake struje, zanimljivih koralnih formacija sa školama riba, mogućnosti da se završi ronjenje na mioskun ronilačko mesto.

Сазнајте више

Mioskun

Започињање овог опуштајућег роњења треба да се обави на тренутној страни острва, остављајући добру удаљеност између улазне тачке и најбоље тачке места за роњење на југоисточној страни

Сазнајте више