Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fish and Friends

Sa parkinga u kampu Oasis Fighting Cangoroo prošetajte kroz malu uličicu do šetališta. Ako se držite levo, do ulaza ćete stići preko privatne plaže Ronilačkog centra Fish & Friends. Počevši od morskih livada, mali greben se proteže severo-istokom do dubine oko 22m.

Сазнајте више

Bannerfish Bay

150 metara južno od Svetionika u Dahabu, dolazi ovo ronilačko mesto gde su susreti sa školama Banerfiša skoro zagarantovani. Ovaj sajt je posebno interesantan podvodnim fotografima zbog raznovrsne faune.

Сазнајте више

The Lighthouse

Место за роњење Лигхтхоусе удаљено је око 3,5 км у заливу Дахаб и погодно је за рониоце свих нивоа. Гребен почиње северно од улаза са пешчаном падином и води вас до великих коралних стубова и смелих, као и љупког коралног зида на повратку.

Сазнајте више

Eel Garden

У Дахабу директно, цца. 7мин приступ. Улаз преко широког крова гребена, стога само са мало/без ветра и плиме. Широко пешчано поље са безброј баштенских јегуља. Плитак повратак (7-3м) на прелепом гребену јарких боја. Делимична противструја на повратку.

Сазнајте више

Islands

5min vožnja od centra za ronjenje. Ulaz preko vrha grebena, stoga samo zaroniti u visoku plimu i malo vetra. Dva grebena koja dopiru odmah ispod površine (ostrva) graniče se sa plitkom, lavirintom tvrdog koralnog vrta. Jedno od najlepših mesta za ronjenje u Dahabu.

Сазнајте више

Lands End, Dahab

Наше "тајно место за роњење", које се налази директно насупрот ртова. Од рта у правцу запада протеже се гребен. После око 25 минута роњења стижете до прелепог блока пуног живота. Максимална дубина 14м.

Сазнајте више

Swiss Inn Beach

Свисс Инн кућни гребен. Улаз у пливачку зону. Песак и морска трава са повременим мањим и већим блоковима. Један велики блок на 12м дубине, ово је уједно и макс. дубина. Расадник корала, делимично вештачки гребен од разних артефаката на коме пуштамо корале да се населе.

Сазнајте више

Circle Divers Dahab House Reef

Цирцле Диверс Дахаб Хоусе Рееф је један од најуникатнијих, непознатих роњења у Дахабу који се налази испред ронилачког центра који се налази у хотелу Јазз Дахабеиа. Роњење почиње на пешчаном улазу и веома је лак улазак за све нивое роњења.

Сазнајте више

Abu Helal

3 min vožnje južno od kanjona ronilačkog mesta koje se nalazi na oko 20 min od Dive Centra. Pristupačan samo tokom veće plime i mirnih površinskih uslova.

Сазнајте више

Abu Talha

15 минута вожње северно. Плитко нагнут корални врт са врховима, који, када се зарони на север, прелази у пешчану падину са стоним коралима. У плитком подручју посебно је лепо због масивних тврдих коралних блокова. Улаз преко врха гребена, стога се може ронити само при плими и малом ветру.

Сазнајте више