Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Strandbad Tenderingssee Voerde

Улаз у Страндбад Тендерингсее са тоалетом и рестораном. Место роњења има делимичну видљивост од 8 - 10 метара са прелепим биљкама. Штавише, постоји платформа за спровођење обуке.

Сазнајте више

Tenderingssee

Језеро нуди углавном најбољу видљивост, а видљивост испод 6 метара је реткост. У језеру су потопљени платформа за вежбање и разне знаменитости.

Сазнајте више

Tenderingssee Einstieg 1 (TSZN)

Ovo veliko jezero nalazi se na 8 minuta od lokalnih ronilačkih centara u regiji Voerde - Severna Rajna-Vestfalija. Sa dubinom do 14 metara i raznim atrakcijama kao što su: Nekoliko olupina čini ovo jezero jednim od najpopularnijih mesta za ronjenje u regionu.

Сазнајте више

TauchRevier Gasometer

TauchRevierGasometer je najveći centar za ronjenje u zatvorenom prostoru u Evropi, tako da se skoro svi kursevi mogu učiti na licu mesta ovde. Prečnik gasometra je prečnika 45 metara, sa dubinom vode od 13 metara.

Сазнајте више

GochNess

ГоцхНесс је забавно роњење у каменолому. Региструјте се преко САМсДИВИНГ ронилачког центра пре роњења. Максимална дубина је 26 метара, видљивост 3-10 метара.

Сазнајте више

Kraaijenbergse plas 9

Једно од многих ронилачких места у Пласену Крааијенбергсе. Неколико предмета за проналажење. Пешчано дно, са траком вегетације на око 5 метара дубине. Дно се спушта полако, до 25 метара.

Сазнајте више

Kraaijenbergse plas 8

Роните на Крааијенбергсеплас 8 близу белог моста. Званично, испод ње вам није дозвољено да роните. Има довољно места за паркирање аутомобила, понекад у трави. Ако је падала велика киша, паркинг може бити прилично блатњав.

Сазнајте више

Kraaijenbergse Plas 7

Крааијенбергсеплас 7 је природно место за роњење. То је чисто језеро и има довољно рибе која плива. Недостатак је што овде може бити веома прометно у летњим месецима.

Сазнајте више

Bemmelerwaard

Do mesta ronjenja se može stići samo pešice. Nalazi se na oko 300 metara od parking mesta. Brzo postaje malo dublje na ulazu. Maksimalna dubina je 20 metara. To je uglavnom peščano tlo. Postoji zelena traka između 3 i 7 metara koja sadrži mnogo života. Ima saobraćajna nesreća desno od učesnika

Сазнајте више

Kiekuut Beers Kraaienbergseplassen

Киекуут је равни теретњак који је намерно потопљен у Крааиенбергсе Плас 7. У будућности ће постојати надводни кетеринг и ронилачки центар, из којег можете ући у воду у Киекууту. Сада је понекад тешко, али само љубазно питајте грађевинаре да ли можете да паркирате тамо.

Сазнајте више