Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Sideras

Леп пејзаж са древним артефактима до 18м. За почетнике и напредне рониоце. Такође је могуће спустити се до 31 м и видети много древних артефаката.

Сазнајте више

Klima

Старо сидро лежи на 25 м дубине и пуно античких артефаката око њега. Можете заронити зид од 19 м до 30 м. За напредне рониоце или рониоце вишег нивоа. Максимална дубина овог локалитета је 40 м.

Сазнајте више

Kerveli Reef

Два минута вожње чамцем од ронилачког центра Кервели, неколико мањих гребена води вас до главног гребена дубине до 22 метра. Фасцинантно и живописно ронилачко место са пуно пролаза које можете открити међу гребенима.

Сазнајте више

Koukouras

На овој локацији постоје два ронилачка места. 3 гребена имају макс. дубине 15м. Ово подручје је погодно за рониоце почетнике. Друга локација се састоји од стена, старог топа на 12 м и пуно древних артефаката. Плус, велико сидро на 31м. За почетнике и напредне рониоце.

Сазнајте више

Glicorisa

На само 10 минута од ронилачког центра, ова локација је погодна за Дисцовер Сцуба Дивинг, Сцуба Ревиев и часове роњења. То је такође лепо место за роњење и пливање за оне који нису рониоци. Макс. дубина је 8 до 10 м.

Сазнајте више

Pythagorio, Harbour

Ova ronjenja se koriste samo van sezone. Nalazi se sa južne strane lučkog zida i može se ubrzati automobilom. Maksimalna dubina je 12 metara, sa lepim formacijama stena. Agood mesto za Try ronjenje i lekcije.

Сазнајте више

Pythagorio Beach Notos

100 metara od Centra za ronjenje. Maksimalna dubina 6 metara. Ovaj sajt je idealan za Try Dives, Scuba Review i Open Water Lesson Dives. Ulazimo sa obale.

Сазнајте више

Karavopetra

Каравопетра је стена која се може посетити само ако нема струје. На једној страни је рибарска мрежа на дну и види се еколошка штета нанесена на том подручју. Ова локација се такође може користити за роњење у наносе. Локација је погодна за искусне рониоце. Макс. дубина 25м.

Сазнајте више

Kiwi House Reef

Ovo je kućna lokacija Kivi ronilačkog centra. Probajte Scuba sesije i osvežavajući kursevi se obično daju u ovoj oblasti pre nego što neko počne da roni (ponovo).

Сазнајте више

Kyriakou

Ова локација има леп стеновити пејзаж са малим клисурама и пећинама. Сајт је погодан за почетнике и искусне рониоце. Макс. дубина је 20м. Доступна су 2 места за роњење.

Сазнајте више