Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Himmafushi Faru

Химмафусхи Цорнер нуди дивно дрифт роњење на лаганој падини од 5 до 30м. Овде постоји испадање и можете видети велики живот уз мало среће.

Сазнајте више

Karens Block

Заиста лепо дрифт роњење на косом зиду и блоковима у нагнутом подручју пуном меких корала и морског живота. Почиње на 4 до 5 метара и спушта се до 30+ метара и једна је страна канала. Можете очекивати струју, али не превише јаку.

Сазнајте више

HP Reef / Rainbow Reef

Једно од најживописнијих места за роњење на атолу Северни Мале. На јужној страни острва Гирифуши са богатом рибом и веома лепим меким коралима, налазе се бројни плави меки корали и пливајте кроз њих. Струја може бити јака!

Сазнајте више

Huraa Etere

Лако место за роњење које је идеално за роњење на отвореној води 3 и 4 ОВД, али нуди и лепе макро ствари. Можете их пронаћи код мини олупине или терета који лежи око трупа на тлу (16-19м). Мало даље на западу (20м) налазимо малу тилу.

Сазнајте више

Lankan Faru

Лепо дрифт роњење за све нивое рониоца. После сезоне Манта ронимо овде да гледамо друге невероватне животе. Гребен се спушта од 5 до 30 м, дубље на дну, у пешчаним пределима се налазе ајкуле и ража. У великим стенама видимо кирње и стаклене рибе.

Сазнајте више

Lankan Beyru

Ланка је станица за чишћење манта ража и ронилаца који често посећују задивљујућу представу манта, један од најважнијих догађаја сваког путовања на Малдиве.

Сазнајте више

Lankan Manta Point

Da stignem za 90 minuta sa Donijem u pravcu Muљkarac. Stanice za čišćenje se nalaze na otvorenom grebenu i mogu imati umerenu do jaku struju. Od maja do novembra Mantas može biti primećen na stanicama za čišćenje

Сазнајте више

Lankan Caves

Цоол дрифт роњење који такође увек носи струју са собом. Почните или близу тачке Манта или, са мање струје, директно на улазу у канал. Пећине су прилично надвишени који се крећу од 12 до 30 м. За искусније постоји дубоки нос усред струје.

Сазнајте више

Faru Kani

Лако, али увек лепо роњење. Врх гребена се спушта са 7м на 30/35м, а затим упада у песак. У зависности од струје, једноставно зароните десно или лево раме. Уз мало среће, ова ронилачка локација нуди све што роњење чини узбудљивим!

Сазнајте више

Kani Thila

Кани Тхила је око 400 м од Канија унутра и требало би да је роне само искусни рониоци. Већ је веома дубоко и увек морате пазити на довод ваздуха. Има препуста са црним коралним грмљем, а на врху гребена су мехурасте анемоне.

Сазнајте више