Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Segelboot Dixi

Одличан зарон на Аттерсее са максималном дубином од 30м. Обална конструкција је косо дно са платформом на 5м. На 8 метара налази се наткривена настамба, олупина глисера на 22 м, пристаниште на 17 м и када напуњена ваздухом.

Сазнајте више

Steinschlagtafel

Ово слатководно ронилачко место има максималну дубину од 20м и благо нагнуту структуру обале. Стене, стабла дрвећа и гране су свуда. Десно је углавном монотоно блатно подземље. Са леве стране, наћи ћете камено и песковито подземље прекривено стенама и стаблима дрвећа.

Сазнајте више

Alexenau

Алексенау је лако доступно роњење на језеру одлично за рониоце свих нивоа. Ако зароните улево, спустићете се на око 30 метара и неко дрво где се крију рибе. Током роњења, у просеку ћете имати 8 метара дубине и видети велике стене свуда.

Сазнајте више

Attersee - Schwarze Brücke

Приступ је могућ степеницама са рукохватом. Најинтересантнији је простор десно од улаза, овде после цца. 3 минута са дубине од 10 метара долази се до стрмог зида који се спушта на цца. 70 метара. Место роњења треба да роне само добро обучени рониоци са искуством у хладној води.

Сазнајте више

Attersee

Аттерсее је једно од најлепших језера за роњење у алпском региону. Са својим бројним, добро означеним локацијама за роњење, погодан је за почетнике и напредне рониоце и нуди све од плитког до дубоког роњења.

Сазнајте више

Ofen

Ронилачка локација Офен је нагибна ронилачка локација до око 40 метара, а затим почиње стрми зид који се спушта на преко 100 метара.

Сазнајте више

ÖWR Hausboot

Ронилачка локација ОВР Хаусбоот је прилично плитка ронилачка локација, али има много тога да се види, као што су чамац, настамбе, као и разне једрилице.

Сазнајте више

Föttinger

Ронилачка локација Фоттингер је одлична ронилачка локација за све нивое са много платформи. Укупно има 13 платформи од 5 до 40 метара. Поред тога, на месту роњења налази се кавез за узгону и статуа направљена од цилиндара.

Сазнајте више

U-Boot (Wreck)

На око 55 метара налази се комплетна подморница (дужине 6-10 м) за истраживање. Приступ са земље је преко кампа Грабнер (Пике Баи). Овај сајт је погодан само за искусне рониоце и технолошке рониоце, роњење без скутера траје око 15 минута.

Сазнајте више

Schlierwand

Сцхлиерванд је слатководно место за роњење са максималном дубином или 35м. Локалитет се састоји од плитког појаса са стрмим зидовима. Зидови су од глине са лепим формацијама. Рониш са улаза лево. Наћи ћете стрмо лице дубоко око 10м.

Сазнајте више