Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fiddle Garden

Фиддле Гарден се налази одмах поред места за роњење Фар Гарден. То је гребен зид са спустом и погодан за сваки ниво рониоца. Пешчани плато је прекривен врховима и коралним блоковима.

Сазнајте више

Middle Garden

Средњи врт је лако и лепо место за роњење, погодно за све нивое рониоца и рониоце. Постоје пешчани путеви, као и одлазак. Ова локација има линију за привез.

Сазнајте више

Far Garden

Место за роњење Фар Гарден је веома занимљиво подручје. Од врхова до спуштања и кањона до пећина, овде ћете пронаћи све. Чак и са овим узбудљивим карактеристикама, ова локација је погодна за све нивое ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Naama Bay

Овај сајт се заиста састоји од три „башта“: ближи, средњи и далеки. Вртови који се највише налазе према мору су донекле заклоњени од струја, ау осталим деловима цветају свакодневним ниским и високим плимама које овим баштама дају богат живот.

Сазнајте више

Naama Bay - Kanabesh

Zaliv Naama sa plitkim kosim dnom, idealan je za kurseve i kao zaštićeni zaliv dom mnogim maloletničkim ribama, orlovim zracima, velikim kornjačama se često nalazi na morskoj travi tako da je takođe veoma uzbudljivo za sertifikovane ronioce. Ako ste zainteresovani za Macro Marine Life- ovaj sajt za ronjenje je savršen za vas.

Сазнајте више

Sodfa

Ово је лако место за роњење погодно за све нивое рониоца, али и за рониоце. Постоји пешчана висораван и на излазу можете пронаћи склоништа пуна морског живота. Постоји много коралних блокова и врхова за истраживање.

Сазнајте више

Turtle Bay

Туртле Баи је лако место за роњење погодно за све нивое рониоца, а такође је добро за роњење. Овде ће се наћи пешчане падине, спусти, мали врхови и корални блокови.

Сазнајте више

Tower

Торањ је спектакуларно место за роњење које карактерише дубок кањон чији се зидови вертикално спуштају преко 120м. То је диван дрифт роњење са запањујуће лепим подводним пејзажом.

Сазнајте више

Amphoras

Ово ронилачко место је добило име по остацима старих амфора који се могу наћи овде. То је лако роњење са пешчаним платоом, врховима и коралним блоковима.

Сазнајте више

Shark’s Bay

Залив Схаркс је једно од уобичајених ронилачких локација ССХ, формирање залива и лак приступ привлаче рониоце и рониоце свих нивоа. Закошено дно га чини савршеним за вођење курсева. Можете заронити на северне или јужне гребене.

Сазнајте више