Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Heybeli Ada

Можете заронити на дубљој „спољној“ (исток) или „унутрашњој“ (југозападној) страни ова 2 острва одвојена веома плитким пролазом. Јужни гребен, са својим стенама које се уздижу до 5 м и источним пешчаним падинама, има разноврсне ливаде са морском травом, камените падине око острва и мале плитке гребене на истоку.

Сазнајте више

Kanyon / Dimitri (Wreck)

Кањон - Олупина Димтри је број један у Кашу. Риба можда није увек у изобиљу на овом веома популарном месту, али знаменитости су вредне тога. Молимо не дирајте ништа док роните.

Сазнајте више

Pina Reef

Код Пина Рееф чамац за роњење се усидри или североисточно од острва или на зиду. Између острва и зида налази се плитко пешчано подручје са мноштвом малих стена које су дом богате колоније шкољки и морских корњача које их једу. Северозападни крај зида постаје дубљи као камено-пешчана падина.

Сазнајте више

Oasis

Пешчане области и ливаде морске траве окружују овај мали гребен, који врви малом фауном, посебно када вода почне да се загрева. Врх гребена је на 16 метара. Најважније на овом локалитету су пријатељски расположене шкарпине које су навикле на рониоце и изузетне артефакте из амфора.

Сазнајте више

Oasis

Оаза се састоји од стене која се уздиже до 16 метара усред песка. Групе и лагоси овде су у изобиљу и навикли су на роњење. У пукотинама стене наћи ћете јединствене амфоре. Постоји и дрвени олупини брода испод стене за истраживање.

Сазнајте више

KAŞ TÜNEL

Преовлађујући ветрови и таласи обично дозвољавају ово роњење само ујутру када су услови још мирни. Под водом, међутим, нема струје. Ако кренете на запад, чим се спустите на 20 метара дубине, наћи ћете улаз у тунел по којем је ово место познато.

Сазнајте више

Büyük Mağara

Буиук Магара је велика пећина, таваница је висока 32 м, а дно се спушта испод 40 м. Ова страница је само за искусне рониоце. Светла и хладна композиција су обавезни! Улаз се лако проналази на западу од тачке, али се не види без спуштања испред препуста на 27м.

Сазнајте више

C-47 Dakota (Wreck)

Овде у тихом заливу Лиманагсı лежи олупина старе Дакоте. Авион је потопљен посебно због роњења. Налази се у пешчаном дну између 16 и 24 метра дубине. Унутрашњост се може ронити без опасности.

Сазнајте више

Fener

Будући да је најближи Кашу, чини Фенер веома популарним местом за роњење. То је веома разноврстан сајт. Ако кренете на исток испод воде, наћи ћете „османску олупину“ коју треба истражити. Има излизану дрвену кичму и пошту на 23 метра са великим бокалом за воду.

Сазнајте више

Kaş Neptün

Подводни вртови Нептуна; богат и плитак гребен који се уздиже до 8 м под јаким таласима одмах поред рта „Чондур“. Овде дефинитивно постоји античко место олупине, пуно амфора је разбацано од 20 метара и дуж обалне стране гребена.

Сазнајте више