Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Coral Cave

Корална пећина је огромна пећина на спусту испод коралних вртова (поред Плаве рупе) између 20 и 30 м са пуно прелепих сунђера на зидовима. Погодан је за искусније рониоце.

Сазнајте више

Blue Hole

Блуе Холе је најпознатије место за роњење на Гозу са спектакуларним подводним пејзажима и невероватним светлосним ефектима. Потражите остатке Азурног прозора („Азурне Алпе“), пећине и забавног димњака и пролаза.

Сазнајте више

Azure Boulders

Азуре Боулдерс је најпознатије место за роњење на Гозу, спектакуларан подводни пејзаж и светлосни ефекти. Шта тражити: остатке Азурног прозора („Азурне Алпе“), пећине, димњака и пролаза. Ова локација је 5-30 метара. Овај сајт је одличан за све нивое.

Сазнајте више

Inland Sea

Унутрашње море је још једно место за роњење у Двејри, у близини чувене Плаве рупе. То је 80м дугачак отворени тунел који води до отвореног мора. Нуди запањујуће светло унутар и изван тунела, као и пад пун рибе. Савршени искуснији рониоци. Дубина између 5 и 30+ метара.

Сазнајте више

San Dimitri Point

San Dimitri Point je brod koji roni do najzapadnije tačke Gozoa. To je mesto sa prelepim grebenom i zanimljivim plivanjem kroz njega. Otpuštanje vodi do nekih ogromnih stena. Ovaj sajt je najodgodniji za iskusnije ronioce. Dubine se kreću od 5 do 30 metara.

Сазнајте више

Gudja Cave

Гуђа пећина се налази на северу Гоза. То је роњење чамцем до пећине налик ходнику са извором слатке воде у позадини. Унутар пећине потражите феномен млечне мешавине слатке и морске воде и задивљујућих светлосних ефеката. Погодан је за напредне рониоце. Дубина 20 - 35м

Сазнајте више

Xlendi Bay

Залив Ксленди је мали и сликовит залив у југозападном делу острва. У средини залива налази се фантастичан тунел који почиње на само 3 м, па се спушта до 8 м. Безбедан је и погодан за све нивое, одличан је као ваше прво искуство са пећинама и пећинама. Дубина између 3 и 18м изван тунела.

Сазнајте више

Wied il-Mielah

Виед ил Миелах је фантастично роњење чамцем до скривеног северног Азурног прозора. Постоје 3 пећине са фантастичним светлом, кроз које плива чувени швајцарски сир и лабиринт између стена. Све између 9 и 25 м што га чини савршеним роњењем и за мање искусне рониоце.

Сазнајте више

Cathedral Cave

Вода у пећини Катедрале даје магичну плаву боју. Излазак на површину унутар пећине је обавезан! Ова локација је пуна забавних громада, препливавања, купола за истраживање. Дубина се креће од 15-25 метара и одлична је за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Wied il-Ghasri

Гхасри је прелеп залив који води до чувене пећине Катедрале. Можете га ронити са копна или чамцем. Плитак залив са пуно природног светла и максималном дубином од 18м споља. Можете само истражити залив или отићи до пећине одатле. То је изазовно место за роњење јер има 100 степеница доле у долину.

Сазнајте више