Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lavafinger - Galo

Место за роњење се налази директно у ронилачком центру и улаз је погодан за почетнике. Било да истражујете малу пећину, тражите морска створења на зиду или идете у обилазак анемона, овде можете много тога открити.

Сазнајте више

Гребен се налази директно у подводном парку Мадеире и назива се и „Амфитеатар“. Дубина роњења варира између 10 и 24 метра.

Сазнајте више

Blue Hole

Једно од најпопуларнијих места за роњење на Мадеири! Улазна тачка је директно на шеталишту Реис Магос, у Цаницо де Баико. Локалитет се може ронити са копна, као и чамцем.

Сазнајте више

Reis Magos

Омиљена локација за фотографе! Дивно место за лако роњење директно испред ронилачког центра са одличном видљивошћу и без струјања тако да је савршено за почетнике, али и искусне рониоце.

Сазнајте више

Baía dos Porcos

Једно од најпопуларнијих и најлепших места за роњење на Мадеири. Улаз је на 8 метара, а излаз на 18 метара. Можете очекивати дивну игру боја рефлексије светлости.

Сазнајте више

Ова локација је једно од најпопуларнијих ронилачких локација на острву Мадеира, које се налази око 100 метара од обале. Морско дно се састоји од пешчаног дна где леже огромне стенске формације стварајући савршено окружење за чувену шкарпину.

Сазнајте више

Азул Хоусе Рееф је прелепо роњење пуно фантастичног биодиверзитета. Међутим, оно што ову локацију чини посебним су вулканске пећине и стенске формације. Топографија дна се мења током роњења од песка и стена до изолованих блокова корала, па чак и пећина. Ово је узбудљиво место за почетнике и искусне рониоце, са максималном дубином од 18 метара.

Сазнајте више

VidaMar House Reef

ВидаМар хоусе Рееф је роњење са обале са лаким приступом и доступно је свим рониоцима, од почетника до напредних. Добра видљивост, без струје и лак приступ чине ово место одличним првим роњењем на Мадеири. Такође нуди невероватно ноћно роњење!

Сазнајте више

Смештен на мору од села Мацхицо, испред ронилачког места 3 Мариа, Баика да Цруз је мање од 100 метара од обале. Ово роњење почиње на само 3 метра, са малим врхом и постаје све дубље до 35 метара на пешчаном дну.

Сазнајте више

Стеновити зид са мешаним дном од стене и песка. Неколико великих стена излази из дна и скрива неколико животиња. Нема струје.

Сазнајте више