Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ово место за роњење почиње као роњење у зиду и води у канал, овде можете ући у канал да бисте уживали у дубљем зарону или остати на месту испуштања канала где можете уживати у целом животу рибе у току.

Сазнајте више

Расдхоо Мадивару је канал који се налази на раскрсници локалних острва Расдхоо и Мадивару. Зароните дуж ивице паралелних или окомитих формација гребена преко канала и истражите пешчана подручја.

Сазнајте више

Расдхоо је занимљиво место са зидом острва Расдхоо на једној страни и масивним коралним блоковима (или тхиласом) постављеним на спољашњем стрмом спусту атола. Ове две карактеристике стварају коридор од песка између унутрашњег гребена и спољашњег тиласа. На појединим местима коридор је широк само 20 метара.

Сазнајте више

Rasdhoo Ferry Terminal

Ovo ronilačko mesto se nalazi u luci Rasdhoo i pogodno je za skučenu obuku za vodu. Postoje stepenice koje vode u vodu sa pristaništa. Uvek koristite bovu za označivač površine.

Сазнајте више

Rasdhoo Try Dive Area

Ovo je pogodan prostor za Try Dives i ograničene ronjenje u vodi. Nalazi se na javnoj plaћi Rasdhoo blizu luke. Postoji peščano mesto za klečanje.

Сазнајте више

Погодан само за напредне рониоце, канал између острва Кураматхи Ресорт и Расдхооа нуди сусрете светске класе на дубини између 22 и 30 метара. Овај зарон најбоље функционише са средњом струјом која се углавном гура попреко и благо према атолу. Рониоци треба да прате ивицу канала.

Сазнајте више

Fan Reef

Смештен јужно од Кураматхија, кратка два минута вожње од пристаништа за долазак и излет, рониоци су често на гребену Фан, то је лако роњење са зида и савршено за почетнике и рониоце на отвореним водама. Већина добрих ствари може се видети на малим дубинама. Међутим, то је и по ономе што могу да виде тако близу обале.

Сазнајте више

Kuramathi Queen (Wreck)

Овај чамац за снабдевање дужине 40 м потопљен је 1987. Одмарајући се на максималној дубини од 20 м, ово место је савршено за све нивое роњења и, због своје заштићене локације, омогућава одлично ноћно роњење.

Сазнајте више

Ory Faru

Ори Фару је одлично место за роњење које се налази испред острва Кураматхи. Ово је једноставно роњење са зида и савршено погодно за све нивое ронилаца. Гребен почиње на око 4 метра и пада испод 40 метара дубине.

Сазнајте више

Turtle Reef

Greben kornjače je na istočnoj strani izvan atola, između Madivarua i Veligandua. Ponekad postoji lepa okeanska struja koja je veoma pogodna za ronjenje.

Сазнајте више