Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La Roca Grande

Ова ронилачка локација се састоји од многих других локација на острву Сан Педро Ноласцо. Само сат времена удаљен од марине. Просечна дубина је 50 до 60 стопа, али по жељи може доћи до веће дубине.

Сазнајте више

Lighthouse South - San Pedro

Популарно место за роњење на источној страни острва Сан Педро. Нагнуто поље камењара које води у пешчано подручје на око 40 стопа. Једноставан сајт за све нивое. Тоне ствари које треба видети преко песка.

Сазнајте више

San Pedro Island

Мало је вожње бродом до острва Сан Педро, али се исплати! Видећете невероватну структуру гребена, много тврдих и меких корала и тоне суптропских врста риба, плус могућа виђења већег морског живота. Не пропустите роњење Лас Цасцадитас, Светионик и северно и јужно и Пеликан Поинт.

Сазнајте више

South Point - San Pedro

Изложено место за роњење на јужном делу Сан Педро де Ноласка. Може имати јаке струје, боље за напредне и стручне рониоце. Дубоки пад и спољни врх са повремено великим пелагикама.

Сазнајте више

Sea of Cortez

Море Кортез, такође познато као Калифорнијски залив, је топао, суптропски појас воде који се налази између Доње Калифорније и копна Мексика.

Сазнајте више

San Antonio Point

Популарно место за роњење северно од Марине Сан Карлос. Плитко подручје са шљунком/стенама (10 стопа) које се спуштају ка западу са већим громадама које завршавају на пешчаном подручју (30 стопа).

Сазнајте више

Piedras Pintas

Lak pristup plitkoj uvali. Postepeno kosite dno peščanim zakrpama i kamenjem/grebenom. Zimi sa formiranjem kelpa. Površina od 5 min dolazi do 10m/33ft u centru zaliva

Сазнајте више

Tres Marias

Схаллов Баи је кратка вожња бродом од марине Сан Карлос. Типична, вулканска топографија, са стеновитом обалом и равним пешчаним дном даље од обале.

Сазнајте више

ARM Santos Wreck

Миноловац класе Аук: Први Гладијатор је постављен 7. јануара 1943. као ХМС Блазе (6 КМ) од стране Генерал Енгинееринг анд Дри Доцк Цо., Аламеда, Царенамед и рекласификовани Гладијатор (АМ-319) у јануару 1943. Лансиран 1. маја 1943. године, Комисија је лансирала 1. фебруара 13. фебруара-13. 4 Регистар поморских пловила од 1. јан.

Сазнајте више

Eagle Rock

Еагле Роцк је одличан сајт за све нивое обуке. Нагнути стеновити гребен се постепено спушта до песка на 60 стопа. У плићаку на зиду се кањон отвара ка југу који је дубок око 20 стопа. Према северу, коси гребен се претвара у поље громада.

Сазнајте више