Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bando Beach

Плажа Бандо има благи нагнути зид који се спушта на око 18 метара до песка. Ово је одлично место по лошем времену јер је ближе и можда мирније од других локација. Ова локација је најбоља за нове рониоце, али рониоци свих нивоа искуства могу уживати.

Сазнајте више

Ron’s Wreck

Завршавање Месечеве рупе према западу доводи нас до Ронове олупине. Некада стари чамац за пецање шкампа, сада се налази испод мора на око 60 стопа (18,28 м).

Сазнајте више

The Lighthouse Reef

Идентификован по бетонском стубу који стрши око 10м/30 стопа изнад површине где се налази ронилачка локација „Лигхт Хоусе Рееф“, стуб такође означава улазни канал у главну луку Утила. Ова локација је обично заузета због своје блиске локације већини ронилачких центара на острву.

Сазнајте више

Moon Hole

Моон Холе је велика пешчана површина окружена коралима. Ово је одлично место за тренинг пловности или роњења на отвореној води. Од Моон Холе, можете прећи корал до Ронове олупине.

Сазнајте више

Airport Caves

Место за роњење Аирпорт Цавес налази се на око 10 до 15 минута од главног пристаништа на Утили. Налази се на источној страни острва испред некадашње старе писте.

Сазнајте више

Sturges Bank

Унутар главне луке Утила налази се банка Стерџес. На огромном подручју наћи ћете формације које личе на мала брда испод површине и прекривене су коралима. Пошто је ово место заштићено у оквиру луке, често је посећено и има укупно 3 фиксна привезишта.

Сазнајте више

Laguna Beach

По изгледу сличан Блацк Цорал Валл-у или Претти Бусх Гентле радњи, са неким каменим формацијама и дубинама до 100 фее/30м. Много или меких корала и рибе.

Сазнајте више

Linda's Wall

Линдин зид је место за роњење на јужној страни, које није толико познато као код других роњења. Овде је зид прелеп и прекривен спектакуларном дугом тврдих и меких корала. Лак приступ чини ову локацију одличном за посету.

Сазнајте више

Honeycomb Caves

Ово је сјајно роњење са обале. Груб, каменит улазак са неким таласом са којим се треба борити. Када уђете, роњење је пуно живописних обожаватеља корала и мора. Максимална дубина је око 18 метара.

Сазнајте више

Rocky Point

Роцки Поинт је коси зид који се више смиче док идете на исток дуж зида. Могуће су дубине веће од 40 метара. Одличан сајт за обуку проширеног домета. Такође је лепо заронити према западу.

Сазнајте више