Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

EL ARCO

Na deset minuta vožnje brodom, El Akro je prelepo mesto za ronjenje u okviru morskog rezervata Formentera. Pogodan za sve uzraste i kvalifikatore, el Arco nudi kristalno biste vode pune mediteranskog morskog života.

Сазнајте више

La Plataforma de la Marinana

Место за роњење унутар морског резервата Ес Фреус. Ова фарма рибе потонула је услед олује 1997. године, а њени шестоугаони облици чине ово роњење местом сличним виђењу брода из Ратова звезда Стивена Спилберга

Сазнајте више

LA ESPONJA

Унутар морског резервата Ес Фреус. Максимална дубина 28 метара, али погодна за све нивое, јер можете изабрати итинерар у зависности од нивоа.

Сазнајте више

Malvin Sur

Малвин јужно од овог острва. Малвин Саут је млађа сестра Малвина Нортеа који су веома близу једно другом на око 500 метара. За све нивое.

Сазнајте више

Don Pedro (Wreck)

Дон Педро је урањање са много могућности у зависности од курса који треба да се полаже. На излазу из луке Ибица, то је највећа ронилачка олупина Медитерана. Зароните за напредне и стручне нивое.

Сазнајте више

Malvin Norte

Североисточно острво Малвин такође познато као корњача због свог необичног облика. Малвин Норте је старија сестра Малвина Сура који су веома близу једно другом на око 500 метара.

Сазнајте више

Dau Petit

Мала коцкица је роњење са много могућности у зависности од курса који треба да се узме. На изласку из луке Ибица, то је мала стена где морска разноликост експлодира у боји. Једно од најлепших роњења у погледу пејзажа и морског живота на целој Ибици.

Сазнајте више

Cañones Es Vedranell

Острво Ес Ведранел, које се налази јужно од Ес Ведра, крије под својим водама занимљиво роњење, кањоне, који се састоје од три пролаза који прелазе зид са једне на другу страну и иду од 28 метара до саме површине.

Сазнајте више

The Needle

Налази се на југозападној страни Ес Ведра, у области Са Бесторе, уздиже се од око -36м до око -5м као минималне дубине. Препоручује се за напредне рониоце.

Сазнајте више

Lladó Sur

Веома забавно место за роњење кроз тај прелепи тунел који прелази острво с једне стране на другу. Погодно за све нивое јер можете обићи острво на 10 метара или 36 метара

Сазнајте више