Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Stonehedge

Реплика најстарије познате и веома богате олупине ископане између 1984. и 1994. на рту Улубурун је потопљена овде како би постала дом врстама шкарпина и других риба.

Сазнајте више

Güvercin Ada / Tank Wreck

Голубови више нису овде, али плитке дубине врве од живота, рибе зеца и деверике у изобиљу. Скулптура од беле мермерне ајкуле подсећа на недавне изложбе подводне уметности и изазива запрепашћење рониоцима по први пут! Ово је идеално, веома мирно место за роњење и оне који почињу да тренирају роњење.

Сазнајте више

Kaş Neptün

Подводни вртови Нептуна; богат и плитак гребен који се уздиже до 8 м под јаким таласима одмах поред рта „Чондур“. Овде дефинитивно постоји античко место олупине, пуно амфора је разбацано од 20 метара и дуж обалне стране гребена.

Сазнајте више

Kaş Competetive freediving Point

nalazi se u blizini kampa Kaš, koji nudi 5 minuta krstarenja do luke Kaš. Pogodna distribucija za takmičenja u slobodnom ronjenju u regionu Kaš. Region pruža odlične performanse slobodnog kretanja zbog podvodne vidljivosti i odsustva podvodnih struja.

Сазнајте више

Life Aquatic

Лифе Акуатиц ронилачка локација нуди одличне услове за све нивое ронилаца. Један од најбољих услова за роњење на дах за рониоце. Само 5 минута пливања од обале довољно да достигнете 60 метара дубине. Постоје 3 сидрене линије за причвршћивање бове за роњење на 15 м, 30 м и 60 метара. Нема таласа, нема струје, видљивост 30 м.

Сазнајте више

Kaş

Кас је прелеп приморски град у Турској на самом Средоземном мору. Постоји много фантастичних места за роњење дуж овог обалног града који нуди кристално чисту воду и напредан морски живот.

Сазнајте више

Fener

Будући да је најближи Кашу, чини Фенер веома популарним местом за роњење. То је веома разноврстан сајт. Ако кренете на исток испод воде, наћи ћете „османску олупину“ коју треба истражити. Има излизану дрвену кичму и пошту на 23 метра са великим бокалом за воду.

Сазнајте више

C-47 Dakota (Wreck)

Овде у тихом заливу Лиманагсı лежи олупина старе Дакоте. Авион је потопљен посебно због роњења. Налази се у пешчаном дну између 16 и 24 метра дубине. Унутрашњост се може ронити без опасности.

Сазнајте више

Heybeli Ada

Можете заронити на дубљој „спољној“ (исток) или „унутрашњој“ (југозападној) страни ова 2 острва одвојена веома плитким пролазом. Јужни гребен, са својим стенама које се уздижу до 5 м и источним пешчаним падинама, има разноврсне ливаде са морском травом, камените падине око острва и мале плитке гребене на истоку.

Сазнајте више

Camel

Ова локација је најпогоднија за искусне рониоце јер су јаке струје нормалне. Мораћете да зауставите своју безбедност на сидреном ужету. Врх гребена се налази на 14 метара и постоје две избочине попут камиље грбе које треба истражити, отуда и име ове локације.

Сазнајте више