Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Tollensesee / Neubrandenburg

Прелепо лоцирано језеро са остацима торпедног тестног објекта (ТВА). Торпеда и олупине су раширене по целом језеру. Ронилачки клуб Толленсее организује излете на различита ронилачка места. Рониоци би већ требали имати искуства за дубоко роњење и роњење у мраку и хладној води.

Сазнајте више

Schmaler Luzin

105 корака до воде. Међутим, одмах након тога велико камење и дрвеће које леже на обали нуде обиље рибе за видети.

Сазнајте више

Schmaler Luzin Fähre

Stene u vodi i slatkovodni jati čine mesto atraktivnim. Na raspolaganju vam je plaćeni parking, do ulazne tačke se odatle može stići pešice preko stepenica ili auto staze. Relikvije iz starih vremena, npr. ostaci tanjira, čaša i flaša, delovi veslačkih čamaca, maks. dubina oko 15m.

Сазнајте више

Carwitzer Becken

Код "Царвитзер Бецкен" дно иза купалишта се нагло спушта на 13 метара. У пешчаном дну налази се цивилизацијски отпад, као и старија пољопривредна опрема и лимене каде. Ако пратите стално нагнуто дно, можете се брзо спустити далеко више од 30 метара.

Сазнајте више

Carwitzer Mühle/Badestelle Carwitz, Schmaler Luzin

Макс. Дубина до око 30м. Могућност паркирања на службеном паркингу или поред пута. Лево и десно можете лепо ронити у плитким водама. Такође овде можете пронаћи савијена стабла у води, која нуде скровишта за рибе.

Сазнајте више

Tauchbasis Thomsdorf, Carwitzer See

Интегрисан у пејзаж језера Фелдберг, Царвитзер Сее је популарна локација за обуку и даље образовање. Смештен на ивици Мекленбуршког језера, то је језеро са веома бистром водом.

Сазнајте више

Dreetzsee

Ово ронилачко место има камп са сопственим ронилачким центром, који нуди опуштено роњење у освежавајућој атмосфери.

Сазнајте више

Hohe Düne

Место за роњење се налази директно у плутајућем ронилачком центру у области луке. Максимална дубина је 5м и варира у зависности од нивоа воде. Постоје разни подводни објекти за истраживање: телефонска говорница, радни сто, божићна јелка, велико сидро, платформа за обуку итд.

Сазнајте више

Stechlinsee

Штехлинзе је немачко језеро са чистом водом и најдубље Бранденбуршко језеро. дубље подручје није за роњење, међутим, роњење је отворено током целе године. Смештај је доступан, а језеро нуди дечије кампове за одмор.

Сазнајте више

Riff Nienhagen

Овај гребен се налази у југозападном делу Заштићеног подручја рибарства (ФСГ) ЛФА на дубини од 11 до 12 м. Подручје истраживања се налази око 8 км западно од Варнемундеа и северно од летовалишта Ниенхаген на Балтичком мору на удаљености од око 1,5 км од обале.

Сазнајте више