Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

A1 Pool

Базен од 48.000 галона укључује „бескрајни базен“ и подводни звучни систем. Постоји лифт за рониоце са инвалидитетом, а наша пумпа је одмах поред базена. Базен је дубок 12 стопа на удаљеном крају и креће се од 3,5 до 4,5 стопа дубоко у плитком крају.

Сазнајте више

Denver Aquarium

Са четири различита ронилачка експоната, има много тога да се види на овом затвореном подводном игралишту. Дођите да обавите неке сертификоване зароне, роните са породицом или имате прилику да се упознате изблиза и лично са неким угроженим и заштићеним врстама које можда никада нећете видети у дивљини.

Сазнајте више

Coral Key Lake

Језеро од 4,5 хектара изван Денвера, ЦО са дубином од 44 стопе. Видљивост се креће од априла до јула од 4 стопе до 22 стопе, од јула до септембра од 4 стопе до 15 стопа. Просечна температура март = 50. април = 55. мај = 66. јун = 70. јул - септембар 72. октобар = 64,2

Сазнајте више

Aurora Reservoir

Овај велики резервоар налази се југоисточно од Денвера, Колорадо. Постоји посебна област за роњење која је отворена од 1. априла до 1. октобра сваке године, од зоре до сумрака, која нуди роњење са обале. Максимална дубина је 50 стопа, а просечна видљивост је 5-10 стопа.

Сазнајте више

Ocean First Pool

Затворени базен Оцеан Фирст-а одржава се на пријатној температури од 89ºФ, а температура амбијенталног ваздуха је унутар око 10 степени од тога како би се осигурало да пливачи и рониоци удобно улазе и излазе из воде. Базен има и плитки крај од 4' и велики бунар дубок 12'.

Сазнајте више

Yankee Doodle Lake

Jezero Yankee Doodle, na visini od 10.715 ft., nalazi se u Nacionalnoj šumi Ruzvelt u Koloradu. Jezero se nalazi na istočnoj strani prolaza Rolins, duž istorijske železničke rute. Planina Gin, koja okružuje jezero, korišćena je za rudarenje s početka sedamdesetih godina.

Сазнајте више

Underwater Connection's Pool, Colorado Springs

Ова локација за обуку је базен од 15 стопа направљен по мери, дизајниран да задовољи све потребе за обуку рекреативних, техничких и професионалних ронилаца.

Сазнајте више

The Saddle

Sedlo se nalazi u delu bez čamca, mada je dozvoljeno lansiranje kajaka, kanua i vesla sa nuspojeda sa ove oblasti. Termokline su česte tokom celog leta između 17-25ft/5-8m i kasnije tokom sezone, još jedan termoklin 35-40ft/10-12m.

Сазнајте више

The Saddle - Carter Lake

Седло на језеру Картер је уобичајено место за обуку у отвореним водама и забавна локација за роњење. Има доста локалне рибе. Благи нагиб је одличан за почетнике, док ограничена видљивост нуди нешто за средње до напредне рониоце, било да је то навигација, претрага и опоравак или ноћни/ограничени вид.

Сазнајте више

High Plains Scuba Center

86 stepeni zagrejanog bazena u objektu High Plains Scuba. Održava se sa dva velika peščana filtera i hlorom. Bazen se može rezervisati za $25/person/hour.

Сазнајте више