Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Jack Neil Point

Прибл. 15 минута западно од главне луке Утила, наћи ћете Јацк Неил Поинт. Ово ронилачко место је западно од локације за роњење у Литл Бајту и идентификовано је са површине лоцирањем малог дела копна који густим грмом ломи равну обалу и приметним спуштањем зида.

Сазнајте више

Madelines

Oko 20 minuta zapadno od glavne luke Utila, naжi жete Medlin. Ovo ronilašte je zapadno od plaže Džek Nil i identifikovano je po prelepim plitkim belim peščanim oblastima i nežno splasnutim peščanim dnom.

Сазнајте више

Big Rock

Веома популаран сајт и за рониоце и за студенте. Велика стена је мали пешчани део који се протеже од 15 стопа па све до 130 стопа. Прелепо роњење са зида за све који имају много тога да виде.

Сазнајте више

Silver Gardens

Смештен 20 минута од главног чворишта на јужној страни острва, ова локација има 4 маркера. Плитак је на 20 стопа са пешчаним мрљама, а затим пада на око 100 стопа.

Сазнајте више

Stingray Point

Идите преко песка до зида на другој страни. Пратите га око 15 минута и на 18 метара ћете наћи велику пукотину у стени. Широко је око 1,5-2,0 метара и дугачко око 100 метара. Савршена тачка преокрета за ваше роњење.

Сазнајте више

Little Bight

Широки пешчани део се постепено спушта од плаже до висине од 100 стопа, стварајући прелепу паузу у гребену који иде паралелно са обалом. Место за роњење Литтле Бигхт је лако доступно и забавно је за све.

Сазнајте више

Labyrinth/Kenny’s Reef

To je neverovatno mesto sa veoma lepim lavirintom između koralnih zidova koji zaslužuje da bude pomenut ali ispravno imenovan. Nalazi se kod ostrva Utila.

Сазнајте више

Pretty Bush

Овај гребен почиње од обале и досеже све до 15 стопа, а затим се спушта на 100 стопа. Разбијени зидови и пешчани канали чине прелепо место.

Сазнајте више

Black Coral Wall

Зид црног корала је благо нагнут зид са повременом драматичном структуром стена. Овде расте обиље црног корала и може се идентификовати као жбуње које расте са стране стеновитих структура.

Сазнајте више

Blue Bayou

Zatvorite mesto ronjenja na nekoliko minuta vožnje brodom od centra za ronjenje. Nežno kosi zid sa nekom strukturom i priličnom količinom mekog korala. Dobro mesto kada vetrovi dolaze sa zapada.

Сазнајте више