Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Philadelphia Quarry

Филаделфијски каменолом, прво место за роњење у Тенесију за све рониоце. Налази се на Харрис Роаду, Филаделфија, Тенеси, САД. Фацебоок хттпс://ввв.фацебоок.цом/ПхиладелпхиаКуарри/

Сазнајте више

Loch Low-Minn

Лоцх Лове-Минн је каменолом дизајниран само за рониоце. То је одличан објекат са 22 стола за пикник који су на располагању онима који резервишу или ако их имају.

Сазнајте више

Gray Quarry

Греи Куарри је непрофитна организација 501-ц3 која настоји да промовише спорт роњења пружањем безбедног породичног окружења за рекреативно роњење и обуку. Сав новац од улазница за роњење иде на одржавање каменолома и побољшање локације за роњење.

Сазнајте више

Boone Dam

Nova oblast za upotrebu rezervoara Bun zvanično je otvorena 21. maja 2016. godine. Poseduje belu peščanu plažu i prostor za plivanje, kao i novu rampu za čamce, pešačke staze, paviljon, stolove za piknik sa roštiljem, pristanište za pecanje, teren za odbojku i toalet.

Сазнајте више

Chesterfrost Park

Park Čester Frost je popularan kamperen prostor, kao i odlično mesto za plitko ronjenje. Nalazi se na jezeru Čikamaga u oblasti Zaliva Harison u Čatanugi, a hrani ga reka Tenesi.

Сазнајте више

South Holston Dam

Језеро Соутх Холстон је место за роњење у слаткој води са обале, које се налази у Бристолу, ТН. Максимална дубина је 121-130фт/30-40м, просечна видљивост је 16-20фт/5-6м. Обала је само делимично развијена и већи део резервоара граничи са Националном шумом Цхерокее.

Сазнајте више

Lake Jocassee

Језеро Јоцассее је језеро које је направио човјек. Језеро је дубоко преко 360 стопа, а видљивост се креће од 20 стопа до преко 50 стопа на дубини. Овде има неколико рампи, једна је издвојена за рониоце и има довољно да се рониоци враћају изнова и изнова.

Сазнајте више

Devil’s Fork State Park

Језеро Јоцассее је прелепо планинско језеро смештено у подножју планине Блуе Ридге. Рониоци овде обично доживљавају видљивост од 5'-30 стопа и широк спектар дубина, терена и температура.

Сазнајте више

Lake Jocasse

Језеро Јоцассее је прелепо планинско језеро у Јужној Каролини. Требаће вам чамац да видите гробље на око 130 до 150 стопа. Неки од надгробних споменика су још увек тамо. Можете ронити и бродом и обалу.

Сазнајте више

junkyard

Овај сајт нуди нешто за рониоце свих нивоа. Иако постоје бројни потопљени чамци, главна атракција је кинеско смеће увезено пре неколико деценија и након вишеструких потонућа коначно је дошло да се овде ресетује. Остале забавне локације овде укључују аутомате, тик-так-тое сто и гробље за Ноћ вештица.

Сазнајте више