Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Parson’s Landing

Парсон'с Ландинг је прелепа осамљена увала на острву Каталина која је подједнако сликовита изнад воде као и под водом са одличним роњењем и роњењем директно са обале! Можете чак и камповати овде на плажи. Увала је обично лепа и мирна јер је заштићена од већине временских прилика.

Сазнајте више

Doctors Cove

Kopnena strana ostrva Katalina severozapadno od Smaragdnog zaliva. Vaš pristup je brodom samo ako nemate pristup izviđačkom kampu na obali u tom slučaju možete da ga ronite sa obale ili kajaka. Gledaćete dubine od 20 do 55 stopa sa prosečnom vidljivošću od 30 do 50 stopa.

Сазнајте више

Camp Emerald Bay

Камп Емералд Баи је дом дугогодишњег кампа извиђача Америке и једно од најпопуларнијих ронилачких места на острву Каталина. Ово је место за роњење које се лако улази са плаже са благо нагнутим дном и прелепом шумом морских алги на обали.

Сазнајте више

Indian Rock

Сматра се драгуљем Смарагдног залива, Индиан Роцк је пуна невероватних стеновитих изданака и лежишта морских алги у срцу острва Каталина. То је популарно место за вез за чамце за разоноду, па будите свесни саобраћаја чамаца у овој области. Најбоље је ронити чамцем јер је мало предалеко за пливање од обале.

Сазнајте више

Lulu Reef

Да се не меша са својим блиским, популарнијим суседом Орловим гребеном, гребен Лулу је серија од три стена унутар гребена Орла на копну западног дела острва Каталина. Пошто је мало удаљен од обале, најбоље је доћи бродом.

Сазнајте више

Eagle Reef

Еагле Рееф је велика стеновита структура која се удружује са животом. Ово је сјајно роњење у мору; Острво Каталина у свом најбољем издању. До ове локације се може доћи само чамцем, било приватним или ронилачким чартером. Планирајте да зароните ујутру пре него што ветар буде имао прилику да се подигне и пазите на могуће јаке струје.

Сазнајте више

Isthmus Reef

Гребен Истхмус је популарно место за роњење на острву Каталина до које се може доћи само бродом. То је одлично место за студенте отворених вода и новије рониоце због своје заштићене локације и мале дубине.

Сазнајте више

Bird Rock - Catalina Island

Једно од најбољих места за роњење на острву Каталина, Бирд Роцк варира од плитких стена до стрмих падова и прелепог лука. Плитка стеновита област је одлична за роњење, а цела локација је одлична за нове до напредне рониоце. Вода је скоро увек бистра, мирна и углавном без струје.

Сазнајте више

Rock Quarry

Odmah pored obale na starom kamenolomu gde je miniran materijal za izgradnju luke Long Bič. Ova lokacija može imati jake struje, ali nudi i plitko i duboko istraživanje vode. Do ove lokacije se stiže samo brodom.

Сазнајте више

Catalina Island

Са преко 70 именованих локација за роњење, острво Каталина има све и једно је од најпопуларнијих ронилачких дестинација у држави Калифорнија. На острву Каталина можете ронити са обале или чамцем преко прелепих гребена или величанствених леја од морских алги која врви од дивљих животиња.

Сазнајте више