Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kron Diving

Увала испред нашег ронилачког центра је савршена за пробно роњење, за затворену воду, а може се користити и за освежавање вештина након дужег времена без роњења. На крају другог вршњака налазе се 2 дрвена чамца на дубини од 4-5 м.

Сазнајте више

Kalifront

Калифронт је зарон на зиду на крају залива. Ово место за роњење је добро заштићено од јужног ветра. Сидри се на платоу на 5м дубине. Дубина је од 5 м до 35-40 м.

Сазнајте више

Gonar

До богатог Гонара потребно је само 5 минута нашим бродом. Сидримо се у плитком подручју између два камена језика, која иду паралелно. Почињемо роњење у средини у плитком подручју. Гонар је једно од ронилачких места које користимо и за ноћна роњења!

Сазнајте више

Maman

Маман се налази у ували „Маман” у непосредној близини увале Супертарска Драга. До Мамана се стиже за 5 минута глисером. Маман има два камена језика која иду паралелно један са другим под водом.

Сазнајте више

Maman Right

Ово ронилачко место налази се у заливу Маман. Овде имамо стене које иду од 8м до 28м, ове стене су прекривене шареним сунђером и омогућава вам да уживате у роњењу на опуштен начин.

Сазнајте више

Velo Kolo

Ово ронилачко место налази се на крају Сориња, 5 минута удаљено од нашег ронилачког центра. Налази се унутар увале и најбоље је место када дува бура, јер је веома заштићена.

Сазнајте више

Malo Kolo

Ово ронилачко место налази се на крају Сориња, само 5 минута вожње бродом. Налази се унутар увале и најбоље је место када дува бура јер је веома заштићена.

Сазнајте више

Vela Draga Goli

Ово ронилачко место налази се на југу острва Голи. Савршено место када дува северни ветар „Бура“. Усидрићете се у заштићеној ували у коју је лако ускочити и потом се вратити на чамац. Вела Драга је удаљена само 20 минута вожње бродом!

Сазнајте више

Mala Dragica

Ово ронилачко место налази се на јужној страни острва Голи. То је врхунац са лепим зидом који се спушта до 35м. То је веома лако место за роњење. Можете пливати око врха, бирајући своју дубину, и бити у могућности да направите сигурносну станицу испод чамца, осврћући се око себе да бисте пронашли неке нудибране.

Сазнајте више

Leuchturm

Ово ронилачко место налази се на јужној страни Голија, где се налази светионик. Потребно је 15/20 минута нашим глисером да стигнемо до овог места за роњење. Сидримо се испред светионика, у плићаку.

Сазнајте више