Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ito

Ито је релативно нова тачка која се налази у Татеиама, на полуострву Босо, у префектури Цхиба. Видећете ајкуле на мамацу и ражанке, као и велике шкарпине. Само роњење чамцем. На оба краја великог, уског корена налазе се плутаче, а у зависности од струје, риба ће ући из једне бове и подићи се из друге.

Сазнајте више

Nishikawana

Ово место се налази на врху Татејаме на полуострву Босо. Само роњење чамцем, са максималном дубином од 25м и просечном 15-16м, дно воде је мешавина стеновитих гребена, горота камења и пешчаног терена. Потребан је опрез јер проток понекад може бити брз.

Сазнајте више

Jogashima

Јогашима се налази на најјужнијој тачки полуострва Миура у префектури Канагава, на граници Токијског залива и залива Сагами. До њега се може доћи преласком моста. Пошто је прилично близу области Токија, веома је популаран за роњење на једнодневним излетима.

Сазнајте више

Aki no Hama

Ово је највеће и најближе од седам острва Изу копну. Михара, активни вулкан, налази се у центру острва. Роњење са чамца је такође доступно, али због разноврсности плажа популарније је роњење са плаже. Најпопуларнија од њих је јесења плажа.

Сазнајте више

Zushi

Веома близу центра града и популарно место за дневно роњење. Место роњења удаљено је око 10 минута вожње бродом од луке. Има корење у песковитом земљишту на дубини од 30 метара. Зид стене је прекривен меким коралима, а око зида плива јато жутопере дамселфисх.

Сазнајте више

Hatsushima Island

То је једино насељено удаљено острво у префектури Шизуока, око 10 км од обале Атамија, до којег се може стићи за 30 минута трајектом. Након што пређете острво, можете ићи на роњење на плажи или роњење чамцем.

Сазнајте више

Futo

Популарно место које представља источни Изу, близу ИОП-а. Постоје две главне тачке на плажи и пуно роњења чамцем. На плажи постоје рампе и рукохвати за лакши улазак/излазак. Услови на мору су често мирни и могу да уживају и почетници.

Сазнајте више

Izu Oceanic Park

Океански парк Изу је најпопуларније место за роњење у Хигаши-Изу. Објекти су добри и постоји базен. Лети је подручје препуно купача и обичних људи који користе базен.

Сазнајте више

Fukuura

Смештен на западној страни полуострва Маназуру, то је популарна тачка која је прилично близу области Канто. Доступни су улаз на плажу и чамац. Плажа је дом колоније коралних анемона које су означене као споменик природе и окружене су многим живописним створењима, укључујући рибу кловн.

Сазнајте више

Zamrud

To je samo 3 minuta hoda od stanice Hon Atsugi na liniji Odakju. Na raspolaganju vam je prostran parking sa kapacitetom do 410 automobila (sa visinom od 2,1 metra), a prva 3 sata parkiranja su apsolutno besplatna. Objekat radi u dve smene, počevši od (1) 10:00 ujutru i (2) 16:00 časova, pri tome što svaka smena dozvoljava rezervacije do 5 sati (imajte u vezi da ovaj raspored može da varira u zavisnosti od dana u nedelji, pa je preporučljivo da to unapred potvrdite). U slučaju da se parking na licu mesta puni, u blizini se nalazi parkirališta kojima upravljaju novčići. Pored toga, prodavnica se nalazi u blizini radi vaše pogodnosti. Kada je reč o opremi, na zadnjem sedištu zgrade nalazi se pristanište za utovar radi lakog istovara. Štaviše, stanice za pranje opreme dostupne su na zidu u blizini stolova.

Сазнајте више