Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Double Reef

Први гребен се спушта на око 14м / 46фт где постаје пешчано дно. Одатле се види други гребен. Други гребен почиње око 18 м / 60 стопа и пада на 30 м / 100 стопа и дубље.

Сазнајте више

Water Factory / Fisherman’s Wharf

Испред старе фабрике воде лежи овај прелепи здрави плитки корални гребен. Постоји много различитих тврдих корала и великих буре сунђера и наранџастих сунђера за уши слона са плитким стрмим зидом само на крају коралног гребена.

Сазнајте више

Parasasa Beach / Crash Site

Године 1942. УСС Ерие је торпедован у овој области и избачен на обалу. Са брода је авион Кингфисхер бачен у палубу и још увек можете пронаћи неке олупине авиона, као и неке делове Ерие овде. Сам брод није овде и потопљен је неколико миља од обале.

Сазнајте више

Moomba Beach

Улазак на крају лукобрана, 3 метра/9 стопа; овај први део са пешчаним дном са много жутоглавих чељусти дуж ужета крпеља може се користити као водич за спуштање на 12 метара/40 стопа.

Сазнајте више

Long Beach

Prvo ronilačko mesto istočno od ulaza u Piskadera Baai. Zaštićeni od jugoistočnih talasa, mirna površina većinu vremena. sa lepim otpuštanjem sa sunđerima i koralima olovke, plitkom vodom sa prelepim formacijama, takođe lepo za gnjurce.

Сазнајте више

Marie Pampoen

Мирно, лагано роњење на обалу где се улази у воду из мале луке. 20-30 метара од луке наћи ћете занимљив вештачки гребен направљен од бачених аутомобила, дизалица и других отпадака. Понекад велики тарпон висе овде.

Сазнајте више

Car Pile - Marie Pampoen (Wreck)

Лепо дубоко роњење где су олупине аутомобила бацане шездесетих година. Олупина аутомобила почиње на 15мтр/50фт са нетакнутим мало дубље. На 30м/100фт налазите малу баржу на пешчаном дну са још олупина чамца око ње. За технолошке рониоце може се наћи више на 60мтр/200фт и дубље.

Сазнајте више

Stella Maris / Ocean Encounters

Ово је сјајно роњење на кућном гребену које се налази са обала Лионс Диве анд Беацх Ресорта. Ова локација доступна је обали, савршена је за новије рониоце и рониоце и налази се у оквиру Националног морског парка Цурацао.

Сазнајте више

Cornelius Bay

Веома лепо роњење лево од Морског акваријума. Међутим, може бити тешко доћи уз мало успона. Када улазите са обале, пазите на плитке формације корала од лосовог рога.

Сазнајте више

Ship Wreck Point

Схип Врецк Поинт је место за роњење испред Морског акваријума и најбоље га је урадити са ронилачког чамца. Прелепи зид коралног гребена је у свом најбољем издању између 10-20 м / 30-60 стопа. Велико сидро и велики пропелер могу се наћи на 10 м / 30 стопа. За техничког рониоца, постоје 2 мала олупина брода која леже на платформи на 50 м / 150 стопа.

Сазнајте више