Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Hitdorfer See, Leverkusen

Хитдорфер Сее је некадашње језеро за јаружање величине нешто мање од 10 хектара; 473 метра дужине и 273 метра ширине. Максимална дубина је 18м. Због благо нагнутих обала, језеро је погодно за роњење почетнике. Постоје две платформе за обуку на 5м и 9м дубине.

Сазнајте више

Seen Widdauen, Langenfeld

Језера Виддауен су настала од некадашње шљунчане јаме. Могу се досећи дубине роњења до 27 метара. Читав локалитет нуди добру инфраструктуру са тоалетима, просторима за роштиљање, пространим склоништима и добром понудом паркинг места.

Сазнајте више

Fühlinger See

Језеро у које се треба заљубити! Има велики паркинг, ВЦ и снек бар. Вегетација и много различитих риба су задовољство! Погодно за почетнике до напредне рониоце и ноћно роњење са одговарајућим сертификатом сваког петка.

Сазнајте више

Goldberger See GTBM Tauchen

Језерце каменолома са великим простором за роњење, одмах поред А57, излаз Дормаген, прилаз је помало сакривен на малој фарми, бензинска пумпа код ГТМ - роњење викендом, пријава за роњење током недеље преко мобилног телефона, на ВЕ директно код језеро.

Сазнајте више

dive4life

20 метара дубине, 10 метара у пречнику и преко 3.000.000 литара воде. Видљивост овде је наравно одлична. Остаје идеално место за вежбање, испробавање и тренинг током зиме.

Сазнајте више

TauchRevier Gasometer

TauchRevierGasometer je najveći centar za ronjenje u zatvorenom prostoru u Evropi, tako da se skoro svi kursevi mogu učiti na licu mesta ovde. Prečnik gasometra je prečnika 45 metara, sa dubinom vode od 13 metara.

Сазнајте више

Blausteinsee, Eschweiler

Једно од најпознатијих места за дубоко роњење у НРВ. Максимална дубина је око 42 метра. Постоји много платформи за обуку на различитим дубинама. Морају се поштовати локални прописи о роњењу. На веб страници постоји детаљна мапа роњења.

Сазнајте више

Monte Mare, Rheinbach

10 метара дубок, затворени базен са базеном за слободно време и прелепом сауном. Поглед овде је наравно супер. Идеално место за вежбање, испробавање и боравак на тренингу током зиме.

Сазнајте више

Tenderingssee Einstieg 1 (TSZN)

Ovo veliko jezero nalazi se na 8 minuta od lokalnih ronilačkih centara u regiji Voerde - Severna Rajna-Vestfalija. Sa dubinom do 14 metara i raznim atrakcijama kao što su: Nekoliko olupina čini ovo jezero jednim od najpopularnijih mesta za ronjenje u regionu.

Сазнајте више

Strandbad Tenderingssee Voerde

Улаз у Страндбад Тендерингсее са тоалетом и рестораном. Место роњења има делимичну видљивост од 8 - 10 метара са прелепим биљкама. Штавише, постоји платформа за спровођење обуке.

Сазнајте више