Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cypress Canyons

Цанионс Ципресс је гребен са огранцима и жљебовима са дубоким и уским кањонима који се крећу окомито на линију гребена. Кораљне мамузе се пењу на 50-70 стопа, док усеци са пешчаним подом брзо падају до дубине од 100 фл. Веома кул, леп сајт.

Сазнајте више

Paradise Canyons

Рајски кањони нуде прелепе формације кањона прстију са прелепим коралним формацијама и пуно морског живота. Ова локација је доступна бродом у близини Сан Педра са дубинама од 60-70 стопа.

Сазнајте више

Tackle Box

Тацкле Бок је веома популарно место за роњење у близини Амбергрис Цаиеа. Састоји се од кањона, пећина, тунела и многа места за истраживање јастога, јегуља и доброг макро живота, или јата џакова око гребена.

Сазнајте више

San Pedro Canyons - Belize

Кањони Туффи, такође познати као кањони Сан Педра, налазе се директно испред главног канала града Сан Педра. Има разне камене корале који формирају лабав оквир који подржава мноштво заштитних домова за мале бескичмењаке као што су крхка звезда, шкампи и ракови.

Сазнајте више

Mexico Rocks

Морски резерват Мекицо Роцкс је плитки комплекс гребена који се налази поред северног врха Амбергрис Цаие. Локација се састоји од отприлике 100 холоценских гребена и састоји се претежно од камених корала, све у веома плиткој води, што ово чини одличним местом за роњење.

Сазнајте више

Tres Cocos Canyons

Neposredno izvan tres Kokos reza, kanjoni Tres Kokosa su početničko mesto za ronjenje. Postoji usidrena lopta i struja ako je obično veoma blaga i sa severa.

Сазнајте више

San Pedro - Belize

Једно од најпопуларнијих подручја за роњење на острву Амбергрис Цаие у Белизеу

Сазнајте више

Toffee Canyons

Тоффее Цанионс је одлично место за роњење у близини Амбергрис Цаиеа. Ово је прилично плитко место одлично за новије рониоце и рониоце. Здрав систем гребена са пуно морског живота за видети.

Сазнајте више

Mayan Princess House Reef

Кућни гребен одмах поред хотела Маиан Принцесс на Амбергрис Цаие-у нуди лепо, плитко роњење добро за почетнике и роњење на дах. Не тако нетакнути као што су гребени по којима је Белизе познат, али је лако заронити до којег је лако доћи.

Сазнајте више

Tuffy Canyon

Такође познат као Туффи Роцкс, ова локација се налази поред популарније ронилачке локације 'Тацкле Бок'. Овај гребен је прилично плитак и добар је за нове рониоце и роњење на дах. Ова локација је доступна бродом.

Сазнајте више