Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Cayo Piedra Reef

Популарно место за роњење које се налази у области Варадеро, источно од Хаване. Старе јахте, фрегате и авиони су намерно потопљени ради рекреативног истраживања.

Сазнајте више

Veradero Beach

Подручје Варадера, на северној обали Кубе, источно од Хаване, може се похвалити сјајним роњењем на гребену, зидом, олупинама, ноћним, пећинским и дубоким заронима. Ту су и спектакуларна места за роњење.

Сазнајте више

Jibacoa Beach

Близина гребена од плаже чини ово одличним роњењем и одличним роњењем директно са обале! Јибацоа је једна од најјефтинијих дестинација за роњење на Куби и видећете много здравог раста корала на овом систему гребена.

Сазнајте више

Bay of Pigs

Залив свиња је пун лако доступних места за роњење и роњење. Центое роњење се може наћи само у унутрашњости од области залива. Могу се видети тропске рибе, корали, неке олупине и ценоте (понорнице) са халоклинама између горњег слатководног слоја и слане воде испод.

Сазнајте више

Cueva de los Peces

Лако, мирно роњење у заливу свиња. Много гребенских риба, морских звезда и могућност да видите неухватљивог наранџастог морског коња. Добар роњење за почетнике и рониоце.

Сазнајте више

Punta Perdiz

Смештен у области званој „Залив свиња“, Пунта Пердиз је веома популарна дестинација за роњење због својих услова: лако роњење и мало струје. Ова ронилачка локација је погодна и за почетнике и за професионалне рониоце. Напреднији рониоци могу прећи преко зида који је доступан током роњења.

Сазнајте више

Looe Key National Marine Sanctuary

Ова формација гребена и жлебова која се налази 8 миља од Рамрод Киса, на Флорида Кису, део је Националног поморског уточишта Флорида Киз. Због свог заштићеног статуса, живот на гребену је овде веома здрав и активан. Одличан за почетнике до професионалне рониоце и рониоце. Максимална дубина 30 фт (10м).

Сазнајте више

Deep Reef - Looe Key

Са 210 стопа у дужину, Адолфус Буш старији стоји усправно и потпуно нетакнут у само 110 стопа воде. Брод који је ставио Биг Пине Кеи на мапу рониоца за олупине. Овај острвски теретњак је купила локална ронилачка заједница 1998. године уз великодушну помоћ Адолфуса Буша ИВ.

Сазнајте више

Adolphus Busch (Wreck)

Олупина Адолпхус Бусцх очишћена је и намерно потопљена као вештачки гребен 1998. године на обали Доњег острва Флориде. Првобитно назван М/В Лондон, обални теретњак од 210 стопа налази се на отприлике 120 стопа (40 м) са палубом на око 100 стопа (33 м). Струја и видљивост могу варирати.

Сазнајте више

Eastern Sambo Reef

20 минута директно јужно од Ки Веста налази се западни Самбо гребен. Овај гребен се налази унутар Западног самбо еколошког резервата и потпуно је заштићен од свих врста риболова. Гребен је отприлике девет квадратних миља коралних формација типа оструга и жљебова. Гребен се креће од 10-4 стопе у дубину.

Сазнајте више