Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Geopark 1 Leknica

Геопарк 1 БАБИНА Подручје код Лекнице налази се у шуми поред стазе и припада УНЕСЦО баштини. Недавно је направљен паркинг и уређен приступни пут од излаза и бензинске пумпе на путу ДК12 до немачке границе.

Сазнајте више

Steinbruch Horka

Главна зграда каменолома има тоалет, туш, свлачионице и хотел у близини. Могуће је поставити шатор за камповање. Стрм силазак низ металне степенице води до воде са једним улазом и једним излазом. На степеницама је могуће спустити се до 5м на бови бр. 1.

Сазнајте више

Helenesee

Улазна тачка у Хеленессее је у близини школе роњења и нуди многе могућности: држите се уз обалу, користите платформе, дубоко зароните, истражите олупине или уживајте у прелепој популацији риба.

Сазнајте више

Tauchbasis Sparmann

Tauchbasis Sparmann je neukusni kamenolom u gradu Kamenz. Na oko sedamdeset metara, sadašnje jezero je drugo najdublje telo vode u Saksoniji i jedno od najdubljih u Nemačkoj. Bazna zgrada, kompresoretska soba, spoljni i unutar ronilačkih stolova, sve što ronilačko srce želi.

Сазнајте више

Lake Głębokie

Ронилачка база Палиа Диве под надзором Мирека у одмаралишту након уласка идемо десно и заобилазимо куће, улаз где имамо кајаке и паркинг. Постоје склоништа и

Сазнајте више

Zimnik Kamieniołom

Каменолом се налази на приватном имању са улазом са улице из ронилачке радње. Нема много места за паркирање поред стена. Често ћете можда морати да паркирате најмање две зграде даље.

Сазнајте више

Haustein Steina

Ово ронилачко место је некадашњи каменолом гранита, који је затворен 1970. године, а стенска платформа одмах иза улаза је на дубини од 5 м и идеална је за ронилачке вежбе за почетнике. Олупина, некадашњи трајект на Елби „Мухлберг“, налази се на 20 метара.

Сазнајте више

Prelle Quarry

Бивши каменолом гранита Преллесее се такође зове Кеселбрух. Дубина воде је 46,5 м са површином од 1,8 хектара. Видљивост је обично 6 - 12м. Приступ је регулисан доделом кључева. Регистрација и одјава се обично врши преко ронилачког центра Стеина.

Сазнајте више

Jezioro Lubikowskie

Језеро, бранског типа, настало је као резултат зачепљења постглацијалних вода брежуљцима који су се формирали у исто време. Са изузетком релативно ниске источне обале, језеро је окружено падинама уздигнутим до неколико метара (дужина обале језера је 12 800 м, а острва 1075 м.

Сазнајте више

Dresden - Kiesgrube Leuben (Nordgrube)

У језеру мреже од шкољки, остаци грађевинске приколице, моторни чамац, мотоцикл и још много тога. Доступно преко Пирнаер Ландстрассе, Леубенер Страßе и Ам Фуцхсбау 1 у 01279 Дрездену. Питања о коришћењу и улазницама преко Тауцхтрефф Дресден, тел. (0351) 3109110.

Сазнајте више