Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La Vallée blanche, Tahiti

Једно од најлепших роњења на Тахитију због своје фауне. Сиве ајкуле, бели врх, црни врх, лимун, а понекад чак и величанствена тиграста ајкула. Роњење се посебно препоручује за дрифт роњење.

Сазнајте више

Свакако најбоља локација за почетнике на Тахитију. Корални прстен који је идеалан за прво роњење. На песку леже и 3 олупине: Цесна (5 м) и 2 чамца.

Сазнајте више

Овај зид почиње на 5 метара, након преласка прелепе коралне висоравни, а затим, на око 25 м, наћи ћете прелепу пећину која необично личи на врата цркве.

Сазнајте више

U Temaeu, lako istraženom ronjenju koje počinje na koralnom tanjiru na 15 metara pre nego što se spusti nežnom padinom sa nekoliko jezika peska sa ajkulama. Pogledaj u plavetnilo, љkole riba nikad nisu daleko!

Сазнајте више

La passe de TIaia

Passe de Tiaia je ronjenje sa isporukom sa obe strane. Ronjenje gde možemo videti škole orlovih zraka, škole žandara i medicinskih sestara ili bele ajkule.

Сазнајте више

L’ile bleue/Blue Island

Izolovani vrh u plavom koji zovemo Plavo ostrvo. Na ulazu u Kukov zaliv, ovo ronjenje se obavlja kada je vidljivost dobra i zahteva plivanje u plavom pre nego što se uzdigne u koralni kanjon.

Сазнајте више

Les jumeaux

Les Jumeaux je drift ronjenje koje zahteva povoljne vremenske uslove za dobru vidljivost. Postoje dva vrha za istraživanje i katedrala korala u kojoj se mogu sakriti uspavane ajkule.

Сазнајте више

Од Н1 или Отворене воде. Максимална дубина 15м. Зароните дуж спољног гребена са хиљадама младих риба.

Сазнајте више

Mamaru je tahitijansko ime za bele ajkule na koje nailazimo na ovom mestu ronjenja. Nežna padina do peščane pljuvačke gde možemo sresti kornjače i ajkule.

Сазнајте више

Mur de corail/Coral Wall

Smešteni nadomak Zaliva Opunohu, ronićete između koralnih kanjona i nežnih padina, nudeći ronjenja dostupna svima u dubinama od 15-20 metara.

Сазнајте више