Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

На само 10 минута од Порто Коуфоа налази се острво Перистерониси. Упркос малој величини, испод површине лежи огроман рај. Погодан је за било који ниво рониоца, укључујући рониоце и људе који желе да пробају роњење.

Сазнајте више

Kartalia

Нешто мање од 1 наутичке миље од Торонија наћи ћете Аспрокавос. Јединствена морфологија стена и плитка вода овог подручја чине га идеалним местом за рониоце аматере или рониоце који желе да имају мање захтевно роњење.

Сазнајте више

Плажа Кохи је прелепа плажа са плавом заставом. Ронећи овде можете достићи максималну дубину од 35м. Овде нема много тога да се види осим песка и, у углу, малог гребена са доста рибе. Са чистом водом, изгледа као акваријум. (сардине, кефалос, лавракија, заргани, итд.)

Сазнајте више

Острво Келифос је одлично роњење са зида са максималном дубином од 60м. Видљивост може бити од 5 до 20 метара. Нема струја и овде се може наћи огроман избор медитеранске морске рибе, што ово чини одличним местом за роњење за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Great wall - Kelifos Island

Мали комад земље који видите како плута у водама залива Торонеос између полуострва Ситонија и Касандра на Халкидикију је острво Келифос. Ненасељено мало острво простире се на површини од 2 квадратна километра, а становници острва Келифос су дивље козе, али је најпознатије по свом спектакуларном морском дну.

Сазнајте више

Место за роњење Пинакида налази се у близини острва Келифос. Минимална дубина је 7м, а максимална дубина је 70м+. Мале струје су веома ретке само у углу места за роњење. Видљивост је одлична и може бити до 20м.

Сазнајте више

Malo Ostrvce Kalamanisia

Десет минута вожње од обале малим чамцем, одлично стање за почетнике. Пешчано дно са овалном великом стеном. Плитак део за обилазак целог Исланда. Дубина око 10-15м.

Сазнајте више

Одлична ронилачка локација за почетнике до искусне рониоце! Пун морског живота као акваријум. Одличан улаз са обале, али морате пливати 200 метара да бисте дошли до гребена.

Сазнајте више

Vourvouru Ajkulin rep

20min vožnja brodom fron Vourvorou Greece sa puno pinacle-a i ribe okolo ... dubina do 60m... može da se koristi za naprednog i ekspertskog ronioca... courent je uobičajeno predstavljen

Сазнајте више

vourvouru lighthouse 1

Nalazi se na kraju Vourvorou laguna na Sitoniji Grčke sa opcijom ronjenja za sve ronioce na nivou... od biginer trough expert diversEasy za navigaciju i enjou u ronjenju !

Сазнајте више