Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fang Ming (Wreck)

Фанг Минг, такође познат као 'Кинеска олупина', био је кинески теретни брод који је мексичка морнарица зауставила 1995. док је покушао да превезе 88 илегалних кинеских имиграната у Калифорнију.

Сазнајте више

C-59 Wreck

Ova olupina se nalazi u 70ft/18m vode. Pogodan je za otvorenu vodu ili napredne ronioce otvorene vode. Američki vojni brod koji je dat meksičkoj vladi da bi se stvorio veštački greben.

Сазнајте више

Los Islotes

Јацкуес Цоустеау га је некада називао 'акваријумом света', роњење у водама око Ла Паза у Мексику је управо то: толико је пун разноликог морског живота да је као роњење у акваријуму. Лос Ислотес се може похвалити сјајним каменим формацијама и тонама морског живота, али већина ронилаца долази овде због морских лавова.

Сазнајте више

El Bajo Sea Mounts

Вероватно најпознатије ронилачко место у Ла Пазу у Мексику, подводне планине Баја су низ подморских планина које су опустошиле јаке струје јер су изложене отвореном океану Кортезовог мора, стога се ово сматра напредним местом за стручно роњење и доступно само чамцем.

Сазнајте више

Roca Montana

Veoma produžen greben sa prelepom tvrdom formacijom korala. Vrhovi i kanjoni. Bogat morskim ћivotom. Umereni trenutni uslovi a ne duboki delovi. Umeren preliv boja

Сазнајте више

Punta Perico

Zidno ronjenje sa peščanim dnom. Kanjon i stenovite formacije sa obilnim morskim ћivotom. Velika škola konektora se može naći na ovom mestu, maksimalna dubina je oko 80 ft na dnu. Obično je ronjenje u driftu držeći zid/formaciju na jednoj strani.

Сазнајте више

El Vencedor (Wreck)

Венцедор је забавно роњење на олупине у Кабо Пулму. Овај брод је био кочара за туну која је потонула раних 1980-их након што је ударила у гребен. Сада је постао велики вештачки гребен окружен песком, јатањем риба и пуно ајкула!

Сазнајте више

Pibe's Reef

Прилично плитак гребен за почетнике у Кабо Пулму, мало место за роњење са променљивим тереном на дну. Добро за роњење и слободно роњење и има одличну видљивост.

Сазнајте више

El Cantil

Ел Цантил је прелепо, плитко, чисто роњење у коме могу да уживају рониоци свих нивоа. Ова локација је дугачка између 20 и 50 стопа и има прелеп гребен са пуно пукотина и пећина у којима се може сакрити много морског живота.

Сазнајте више

El Bajo - Cabo Pulmo

Прелепа подводна топографија одражава литице изнад воде и ствара драматичну позадину за невероватна виђења дивљих животиња у мору Кортез.

Сазнајте више