Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Koludarac Cave

Malo ostrvo na ulazu u glavni zaliv Mali Losinj. Podvodni greben koji počinje od 18 m do 38m sa malom pećinom je sve lepo posetiti.

Сазнајте више

Vale Inglese, Koludarac

Веома добро заштићено подручје за наутичаре и власнике чамаца... још од античких времена. И данас на пешчаном дну рониоци могу пронаћи фрагменте античке грнчарије.

Сазнајте више

Zabodaski South

Мало острво Забодаски је једно од острва Лошињског архипелага. Сидриште је у непосредној близини малог светионика неколико метара од обале на дубини од 5 метара, тик изнад неког лепог равног дна.

Сазнајте више

Mali Lošinj Cikat Bay

Zaronite u lepotu ovog zvaničnog sajta za ronjenje! Međutim, nedostaje presudan element – vaša stručnost. Veoma bismo cenili kada biste mogli da podelite svoje uvide dajući engleski opis za ovaj sajt. U nastavku su navedena uputstva koja će vas voditi. Počnite sa opštim detaljima kao što su vreme putovanja, maksimalna dubina,

Сазнајте више

Artatore Reef

Идеално место за почетнике и љубитеље навигационих вештина. Два неудаљена гребена близу обале. Први гребен – од 4-11 м са малом пећином, а други 50 метара удаљени гребен је од 14-22 м.

Сазнајте више

Artatore

Мала и сунчана плажа са лепим каменитим дном. Дно се постепено спушта на дубину од 25 метара, али најлепши део је до 12 метара уз обалу која иде на југ, где на углу рониоци могу пронаћи мале кањоне пуне ситних риба. Идеално место за роњење и почетна роњења са чамца.

Сазнајте више

Bangladesh (Wreck)

Olupina Bangladeša je ronilačka lokacija sa nedavno potopljenim metalnim brodom koji leži na peščanom dnu na dubini od 31 m. Minimalna dubina je 28 m, a dužina plovila oko 25-30 m.

Сазнајте више

Srakane Wall

Zid Srakane se nalazi na jugozapadnoj strani ostrva Male Srakane. Uživaćete u ronjenju niz vertikalni zid pun retke lepote. Možete dostići dubinu od 45 metara samo od obalske linije.

Сазнајте више

Male Srakane, Cave, Kroatien

Пећина Сракане се налази на југозападној страни острва Мале Сракане. Улаз у пећину је на 9 м у непосредној близини обале. Постоји пролаз дужине цца 20 м и мала галерија са сунчевом светлошћу са врха.

Сазнајте више

Susak-secca Margarina

Локација роњења налази се на јужној страни острва Сусак. Велика ивица гребена се ломи и пада са 5 м дубине на дубину од 40 м стварајући прелеп морски зид са обиљем флоре и фауне.

Сазнајте више