Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Језеро за пливање нуди неколико улазних тачака за роњење, а регистрација НИЈЕ потребна. Важна напомена: Немојте ронити испод или чак у подручју лифтова на Нортхбоунд вакебоард објекту током радног времена!

Сазнајте више

Banter See

Banter See je veliko pravougaono jezero dubine 22 metra, ronjenje, surfovanje i plivanje. Odvojeno od Severnog mora nasipom Grodendam, jezero i danas ima blagi sadržaj soli. Ruševine, lukovina barže i razneseni kejovi mogu se naći na licu mesta zbog rata.

Сазнајте више

Gasselterveld

Гасселтервелд је прелепо лоцирано место за роњење у Дрентеу. То је дубоко језеро са чистом водом и ситним песком. Рибе нема, али роните у прелепом окружењу са добром видљивошћу и лепим косим дном.

Сазнајте више

Blankenburger See (Oldenburg)

Jezero Blankenburg, poznato roniocima kao "Blanki", veliko je 21,5 hektara i 16 metara duboko pravougaono kamenolomsko jezero. Iskopano za izgradnju autoputa, jezero je sada poznato kao ribarsko, ronilačko i plivačko jezero. Do jednog od ulaza možete stići na severnu obalu od parkinga putem staze.

Сазнајте више

Близу границе са Тер Апелом (Гронинген, Холандија) лежи Данкерн. Језеро са светлоплавом водом и леп подводни парк. Нема пуно живота, али видљивост и лепи објекти то надокнађују.

Сазнајте више

Waller Feldmarksee

Типично слатководно језеро са багером са добрим паркингом и врло добром доступношћу. Улази су лаки и могу се савладати без проблема за све нивое обуке.

Сазнајте више

Спеицхербецкен у Геесте је вештачко језеро. Има много јегуље и смудра. Такође разни предмети! Лепо место за роњење!

Сазнајте више

Surfplas Nijstad kleine plas

„Клеине Сурфплас“ је једно од два језера у рекреативној зони „Нијстад“. Роњење у овој области прати Диве2адвентуре. Роњење је дозвољено САМО уз претходну регистрацију код Диве2адвентуре (инфо@диве2адвентуре.нл). Диве2адвентуре тренутно ради на изградњи подводног парка у овом језеру.

Сазнајте више

Креиде-Сее је познато и популарно језеро за роњење. Некада се овде копала креда. Под водом се и даље могу обићи путеви, вибратор, камиони, покретне траке и неке машине које су биле потребне за рударење.

Сазнајте више

Kreidesee Hemmoor - Einstieg 0

До улаза се долази преко велике ливаде у правцу пристаништа и води вас директно до перона на 5 метара. Веома добро за вежбе вештина.

Сазнајте више