Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Pailas

Паилас се налази на 20 минута од плаже Потреро. Роњење почињемо на западном делу острва и крећемо према југу пратећи стеновите формације. Просечна дубина је 14м, али може да пређе 30м ако мало одступите.

Сазнајте више

Catalinas Island, Clásico

11 км западно од Потрера и Фламинга налази се познато место Цлассицо. Ово роњење се врши на западној страни острва, од југа ка северу. Постоје узастопни рипрапови. Неколико могућности наравно према нивоима. Од 10 до више од 30м.

Сазнајте више

Catalinas Island, North

Каталинас север је савршено место за почетнике, заштићено од главних струја. Север се налази 11 км од Фламинга на источној обали острва. Роњење је од средине острва до северне тачке.

Сазнајте више

Los Sombréros

Сомбреро се налази 9,5 км од Плаиа Потреро или 6 миља. Име му је дато по облику који подсећа на мексичке шешире. Постоји неколико лансирних тачака широм острва. Северна страна је брзо дубља. Могућност прилагођавања дубине профилима ронилаца широм острва.

Сазнајте више

Roca Sucia, Dirty Rock

Прљава стена се налази на путу од Потреро Фламинга до Каталинаса, на 8 км од обале. Могли бисмо овде да ронимо целе године. Понекад струја може бити веома јака. Имате плитак део који затвара врх. Али можете пронаћи дубину од 35 метара ако идете на север и 27 метара на југ.

Сазнајте више

Cuatro piedras, Catalina Islands

Mesto ronjenja je idealno za početnike jer je između stena plitka peščana zakrpa. Struje, međutim, ponekad mogu otežati boravak u pesku. Oko južnog kraja je mnogo kanala i možda će vam biti teško da se probijete. Dubine su negde između 7-28 metara.

Сазнајте више

Las tetas

Mesto ronjenja je oko 2 km južno od čuvenih Katalinskih ostrva. To je 1 veжa stena i 1 manja stena i zajedno formiraju vrhunac. Severna stena se prostire pod vodom ka severu na dubini od oko 10 metara. Generalno uz stene to je neka vrsta ronjenja po zidu i maksimalna dubina je oko 35m.

Сазнајте више

Roca Peligrosa, Danger Rock

Oko 3 kilometra južno od Katalinskih ostrva možete pronaći ovaj vrhunac. Ima plitke delove, ali i dublje delove. Ne preporučuje se za prvo ronjenje na otvorenom za osnovne ronioce ali može da se uradi kao dodatno ronjenje ronilac je udoban. Generalno ronjenje ide oko stene koja viri iz vode.

Сазнајте више

Brumel deep

To je 20min jahanje brodom od Marine Flamingo. Mesto ronjenja je idealno za početnike i takođe sertifikovane ronioce i obično se koristi kada ima jakih vetrova pošto je zaštićeniji od glavnih Katalinskih ostrva. Sa početne tačke možete ili da zaronite na jug ili ka severozapadu.

Сазнајте више

Brumel shallow

To je 20min jahanje brodom od Marine Flamingo. Mesto ronjenja je idealno za početnike i obično se koristi kada ima jakih vetrova pošto je zaštićeniji od glavnih Katalinskih ostrva. Sa početne tačke treba da krenete prema jugu. Maksimalna dubina je oko 14 metara.

Сазнајте више