Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Museum of Underwater Art, Coral Greenhouse

Направљен од нерђајућег челика и пХ-неутралних материјала за допуну природног раста корала. Тежак више од 158 тона, „Кораљни стакленик“ је испуњен са 20 чувара гребена који пропагирају корале ширећи поруку о очувању гребена.

Сазнајте више

Keeper Reef

Смештен у близини Таунсвила, Кеепер Рееф нуди дивно роњење за оне који воле да истражују здраве коралне баште. Ако идете не више од 16 метара, лако се изгубити на овом месту за роњење јер су корални вртови подељени гребенима и боми, стварајући корални лавиринт.

Сазнајте више

Alma Bay

Залив Алма има плитки гребен са леве и десне стране. Благо нагнуто, песковито дно са врло малим кретањем воде. Максимална дубина је 9м са просечном дубином око 5м.

Сазнајте више

Yongala Wreck

Олупина СС Ионгала - Чамац је сада вештачки гребен са невероватним морским животом који је превелик у поређењу са великим коралним гребеном. Не можете продрети или додирнути олупину јер је то гробно место, али то не одузима од овог невероватног роњења. Може имати веома јаке струје.

Сазнајте више

Horseshoe Bay

Плитко, али прелепо место за роњење. Желели бисте да планирате улазак у Хигхтиде! иначе је изузетно плитка. Савршено лак за навигацију и ретко има струју.

Сазнајте више

Rose Bay

Лепо и плитко место за роњење, које се налази на северној страни залива Роуз. Идеално за она дуга и спора роњења у потрази за разноликим морским животом. Пажљиво улазите, пазите на камење испод површине!

Сазнајте више

Milln Reef - The Whale

Прва дестинација за роњење и роњење из Кернса. Гребен Милне има изузетну видљивост и импресионираће чак и најискусније рониоце. Очекују вас прелепи плитки кораљни вртови, препливавања и гарантовани сусрети са корњачама.

Сазнајте више

Flynn Reef - Coral Gardens

Pozicioniran 20 kilometara istočno od Zelenog ostrva kod obale Čairnsa, Flin Greben je dom nekoliko mesta za ronjenje - s tim da je Koralna bašta samo jedna od njih. Smešten na vansečnom grebenu ovaj objekat ima konstantno dobru vidljivost blizu 30 metara.

Сазнајте више

Flynn Reef - 2 Gordon's

Lokacija: Flynn Reef Maksimalna dubina: Vidljivost od 22m: 15m. Site: Gordon's Mooring has some great swim-throughs and overhangs among the variety of smaller bommies. Odlikuje se širokim spektrom korala kao što su mozak i tanjir i raznovrsni morski životi, uključujući velike džinovske vrtove školjki

Сазнајте више

Flynn Reef - Little Tracy's

Флин гребен је један од најудаљенијих гребена Кернса. Очекујте одличну видљивост. Флинн Рееф пружа неколико одличних роњења на зиду, нагнуте кораљне баште и рупе у пешчаној лагуни у којима можете пронаћи кораљне бомбе. Литте Траи'с је једно од многих невероватних роњења на гребену Флинн.

Сазнајте више