Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Shaab Hamdallah

Прибл. 90 минута времена путовања. Овом месту се може прићи само по мирном времену, јер нема заштитног гребена на коме би се могло зауставити. Због тога се не рони често што га чини нетакнутим и лепим!

Сазнајте више

Sha’ab Sheer East

Ово одмориште је популарно и посећују га сафари чамци због великог, тихог и безбедног пристаништа. Гребен почиње само неколико центиметара испод површине, а за време осеке, врхови кораљних глава пробијају се кроз површину.

Сазнајте више

Al Kahfain (Wreck)

На Ал Кахфаину се можете зауставити само на јужном ветру, иначе се олупина може заронити само у једном смеру. Скочите са чамца на олупини, а затим зароните поред олупине, десно раме преко коралног врта, па назад до сидришта на источној страни Шааб Шира.

Сазнајте више

Sha’ab Sheer West

Ово је одлично место за роњење за све нивое рониоца са дубинама дна од 14-30м. Имајте на уму да у каналу може бити мало јаче струје, због чега је скоро немогуће проћи. Због тога можете ронити само у унутрашњости.

Сазнајте више

Abu Kafan

Абу Кафан је дугачак, уски гребен са великом висоравни која иде од севера ка југу. У грубом преводу, Абу Каран значи „отац дубине.“ Овај стрми зид се спушта вертикално до дубине од 100 метара.

Сазнајте више

Abu Kafan North

Абу Кафан Север Дубина: 6 – 100 м / Време крстарења: 80-90 мин. Ова локација је око 80 минута изван залива Сома. У грубом преводу, Абу Кафан значи „отац понора“ и ово је прикладан опис за овај гребен. Ако зароните овде, знаћете зашто! Абу Кафан се може описати као мања верзија Елпхинстонеа.

Сазнајте више

Abu Kafan South

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Абу Кафан Дубина: 6 - 100 м / Време путовања: 80-90 мин. је око 80 минута изван залива Сома. У грубом преводу, Абу Кафан значи "отац понора". Ово је прикладан опис за овај гребен. Ако зароните овде, знате зашто! Абу Кафан се може описати као мања верзија Елпхинстонеа.

Сазнајте више

Green Hole ED

Роњење на обали минибусом. Улаз кроз велику рупу на врху гребена, затим кроз кањон. Са обе стране веома леп корални врт. Делимично неравне падине гребена. Конопац помаже при уласку и изласку.

Сазнајте више

Cannon Reef

Цаннон Рееф је удаљен око 90 минута вожње бродом. Гребен се може ронити у 2 правца, главни гребен као и јужни блокови, са дубинама до цца. 15м. То је место за роњење без заношења.

Сазнајте више

Coral Garden / Gassous Bay

Леп кућни гребен са северном и јужном страном. Лак приступ са плаже. Нема саобраћаја чамцем! Нема струје и може се ронити у сваком времену. Ноћни и ранојутарњи рони су могући свакодневно!

Сазнајте више