Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lily manta point

Постоји корални блок на 19 метара дубине, још увек леп и нетакнут, са свим врстама корала. и окружена песком. Около има много чистијих ловоњака, тако да гребенске манте долазе да се очисте. Рониоци могу да седе на песку и посматрају манте како улазе и излазе, а да притом не повреде корале.

Сазнајте више

Five Rocks

Ово место за роњење је прилично јединствено по томе што се врх поделио на пет делова током хиљада година ерозије. Комади врха лежали су на дубинама између 12 и 40 м.

Сазнајте више

Mahibadhoo Rock (Manta Point)

Манта Раис станица за чишћење. Овде је примећена велика количина манта током одлазећих струја између маја и децембра. Максимална дубина је 18 метара. Могућа јака струјања, када се то деси, видљивост је слаба, око 10 метара.

Сазнајте више

Kuda Rah Thila

Запањујући подводни врх само неколико минута удаљен од острва Куда Рах. Ово ронилачко место је проглашено заштићеним морским подручјем. Место за роњење је боље за рониоце са сертификатом дубоког роњења и оне који имају мало искуства са струјом. Нитрок се препоручује.

Сазнајте више

Kudimaa (Wreck)

Ова челична олупина средње величине је намерно потопљена 1998. године, како би се многим рониоцима који посећују атол Јужни Ари обезбедило место за роњење. Ова локација је веома близу кућног гребена острва Мацхафусхи.

Сазнајте више

Dhigurah Beyru

Outer reef diving site on the local island of Dhighura - reef slowly sloping down from 0 to approx. 10 m, then less or less or less steep wall up to over 40 m with smaller overhangs. U zavisnosti od trenutnog, desnog ili levog ramena duž grebena.

Сазнајте више

Angaga Thila

Подводна подморска гора- зове се Тхила на Малдивима, горњи гребен на 7-10 метара. Негативан пристојан потребан даље од гребена ако има струје. Велика концентрација рибе на тренутној страни. Много риба у школи, туне и великих ствари као што су ајкуле и раже. Прелепе пукотине и рупе са свим врстама изненађења.

Сазнајте више

Dhigu Faru Kuda Thila

Мала прелепа Тхила, врх гребена дубок 10-12 метара. Потребан негативан пристојан. Можете пливати унаоколо ако струја није прејака неколико пута. Надстрешнице вам пружају заштиту од струја и да посматрате живот рибе.

Сазнајте више

Maamigili Beyru

Mesto ronjenja na samom uglu ostrva Maamigili na južnom kraju atola Ari, koji takođe ima aerodrom. Outer reef slowly splasing down to approx. 10 m, then less-less steep wall up to over 40 meters with smaller overhangs and crevices. U zavisnosti od trenutnog, desnog ili levog ramena duž grebena.

Сазнајте више

Aiyabe Thila (Hollywood)

Једно од најбољих локација за роњење у овој области, нуди скоро све. Врхунски гребен 5 метара, одличан за сигурно заустављање. Велики превјеси са фантастичним животом корала, јатастим рибама и грабежљивцима који их лове. Негативан пристојан потребан ако постоји струја

Сазнајте више