Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Подводни вртови Нептуна; богат и плитак гребен који се уздиже до 8 м под јаким таласима одмах поред рта „Чондур“. Овде дефинитивно постоји античко место олупине, пуно амфора је разбацано од 20 метара и дуж обалне стране гребена.

Сазнајте више

Овај залив је веома леп подводно и изнад, а такође и добро заштићен. Ливаде морске траве у заливу пуне су живота, дању и ноћу. Источно од малог рта, голе стене се постепено спуштају до 32м, са пуно живота; мурена и веће рибе на дубини.

Сазнајте више

Реплика најстарије познате и веома богате олупине ископане између 1984. и 1994. на рту Улубурун је потопљена овде како би постала дом врстама шкарпина и других риба.

Сазнајте више

Лифе Акуатиц ронилачка локација нуди одличне услове за све нивое ронилаца. Један од најбољих услова за роњење на дах за рониоце. Само 5 минута пливања од обале довољно да достигнете 60 метара дубине. Постоје 3 сидрене линије за причвршћивање бове за роњење на 15 м, 30 м и 60 метара. Нема таласа, нема струје, видљивост 30 м.

Сазнајте више

Кас је прелеп приморски град у Турској на самом Средоземном мору. Постоји много фантастичних места за роњење дуж овог обалног града који нуди кристално чисту воду и напредан морски живот.

Сазнајте више

Будући да је најближи Кашу, чини Фенер веома популарним местом за роњење. То је веома разноврстан сајт. Ако кренете на исток испод воде, наћи ћете „османску олупину“ коју треба истражити. Има излизану дрвену кичму и пошту на 23 метра са великим бокалом за воду.

Сазнајте више

Овде у тихом заливу Лиманагсı лежи олупина старе Дакоте. Авион је потопљен посебно због роњења. Налази се у пешчаном дну између 16 и 24 метра дубине. Унутрашњост се може ронити без опасности.

Сазнајте више

Можете заронити на дубљој „спољној“ (исток) или „унутрашњој“ (југозападној) страни ова 2 острва одвојена веома плитким пролазом. Јужни гребен, са својим стенама које се уздижу до 5 м и источним пешчаним падинама, има разноврсне ливаде са морском травом, камените падине око острва и мале плитке гребене на истоку.

Сазнајте више

Ова локација је најпогоднија за искусне рониоце јер су јаке струје нормалне. Мораћете да зауставите своју безбедност на сидреном ужету. Врх гребена се налази на 14 метара и постоје две избочине попут камиље грбе које треба истражити, отуда и име ове локације.

Сазнајте више

Код Пина Рееф чамац за роњење се усидри или североисточно од острва или на зиду. Између острва и зида налази се плитко пешчано подручје са мноштвом малих стена које су дом богате колоније шкољки и морских корњача које их једу. Северозападни крај зида постаје дубљи као камено-пешчана падина.

Сазнајте више