Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Смештена јужно од Дахаба, ова локација се може класификовати као затворено подручје као и као отворена вода. Улазак са плаже. Локација се благо спушта до 6 м пре него што се спушта до 30 метара.

Сазнајте више

Južno od Dahaba, 10min vožnja, pored Zlatnih blokova. Lak pristup preko plaže, ronjenje u maloj laguni. Sendi u gornjem delu, dalje niz jednostruke blokove, menjajući se sa 18 metara u zatvoreni koralni greben sa peščanim putevima. Zaroniti na sever i jug u svim vremenskim uslovima.

Сазнајте више

Three Pools

Једно од најлепших ронилачких места на југу. Када је видљивост добра примећујете да назив потиче од три природне пешчане лагуне које се пролазе убрзо након почетка роњења.

Сазнајте више

До ронилачког места Ел Гехаза стиже се за 10 минута аутомобилом. Лак приступ је преко плаже. Пешчана падина до 10м води вас до плитког пада на 18м. Локалитет се састоји од песка са разбацаним малим и већим блоковима. Врхунац је релативно велики блок на дубини од 14 метара.

Сазнајте више

Um Sid

Умм Сид - Улаз је стрм пешчани шљунковити пут који се протеже између 2 гребена директно до плаже. Велика горгонија на 35 метара. Пешчано подручје са цевастим јегуљама. Лепо плитко подручје са малим стенама у којима се налазе и станице за чишћење.

Сазнајте више

25 минута вожње јужно. Може се ронити само при плими и малом ветру. Велики, плитки испирачи у које можете заронити. Гребен се брзо спушта, стрм зид на северној страни.

Сазнајте више

Цирцле Диверс Дахаб Хоусе Рееф је један од најуникатнијих, непознатих роњења у Дахабу који се налази испред ронилачког центра који се налази у хотелу Јазз Дахабеиа. Роњење почиње на пешчаном улазу и веома је лак улазак за све нивое роњења.

Сазнајте више

Lands End, Dahab

Наше "тајно место за роњење", које се налази директно насупрот ртова. Од рта у правцу запада протеже се гребен. После око 25 минута роњења стижете до прелепог блока пуног живота. Максимална дубина 14м.

Сазнајте више

Swiss Inn Beach

Свисс Инн кућни гребен. Улаз у пливачку зону. Песак и морска трава са повременим мањим и већим блоковима. Један велики блок на 12м дубине, ово је уједно и макс. дубина. Расадник корала, делимично вештачки гребен од разних артефаката на коме пуштамо корале да се населе.

Сазнајте више

5min vožnja od centra za ronjenje. Ulaz preko vrha grebena, stoga samo zaroniti u visoku plimu i malo vetra. Dva grebena koja dopiru odmah ispod površine (ostrva) graniče se sa plitkom, lavirintom tvrdog koralnog vrta. Jedno od najlepših mesta za ronjenje u Dahabu.

Сазнајте више