Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Surfplas Nijstad kleine plas

„Клеине Сурфплас“ је једно од два језера у рекреативној зони „Нијстад“. Роњење у овој области прати Диве2адвентуре. Роњење је дозвољено САМО уз претходну регистрацију код Диве2адвентуре (инфо@диве2адвентуре.нл). Диве2адвентуре тренутно ради на изградњи подводног парка у овом језеру.

Сазнајте више

Surfplas Nijstad grote Plas

Veliko jezero za surfovanje jedno je od 2 jezera u rekreativnom delu "Nijštad". Ronjenje ovde prati Dive2adventure i dozvoljeno mu je "SAMO" nakon registracije i odobrenja putem info@dive2adventure.nl

Сазнајте више

Vijver Flecher Hotel

Jezerce u hotelu Flečer je malo jezerce za početak ronilaca i trening sa automobilom u vodi. Voda je filtrirana tako da je vidljivost sasvim ok.

Сазнајте више

Zwembad Flecher Hotel

То је базен који припада хотелу Флетцхер. То је плитак базен где можете само седети на коленима. Улазак и излазак из воде могућ је степеницама.

Сазнајте више

Wythmenerplas

Wythmenerplas je popularna lokacija za obuku za početak ronilaca. Sa jednostavnim linijskim sistemom od mlaznjaka (počevši od prve saobraćajne olupine na 5m) do platforme od 5 metara pri alternativnom unosu (čuvajte se, dubok poslednji korak).

Сазнајте више

Zwembad de Peppel

Zwembad de Peppel je bazen u Edeu. Sastoji se od takmičarskog bazena, reaktivnog dela sa (gumama) gibea i otvorenog bazena za letnju sezonu.

Сазнајте више

Castelynse plas

Само чланови локалног удружења или њихова дозвола могу ронити овде. То је лепо језеро са разним објектима и 4 различите улазне тачке.

Сазнајте више

Waldfennen

Вандфенен је добро познато место за роњење на северу. Имате неколико платформи и стазу за праћење и проћи ћете поред олупина, камера за контролу брзине, тоалета и косилице.

Сазнајте више

Gasselterveld

Гасселтервелд је прелепо лоцирано место за роњење у Дрентеу. То је дубоко језеро са чистом водом и ситним песком. Рибе нема, али роните у прелепом окружењу са добром видљивошћу и лепим косим дном.

Сазнајте више

Veenmeer

Веенмеер и ронилачко језеро у Тинарло/Холандија налази се у сопственом кампу. Савршено погодан за вежбање роњења, такође и за дечје роњење и често има разумну видљивост.

Сазнајте више