Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cirkewwa Reef

То је плитко подручје за роњење у Циркевва. Ово ронилачко место је идеално за почетнике јер се налази стеновити плато од само 6 метара дубине, који се често користи за вежбање вештина. Такође је добро загревање за роњење да бисте започели ронилачки одмор на Малти.

Сазнајте више

Amphoren (E3), Cirkewwa, Malta

Је место за роњење на гребену у Циркевва. Гребен Парадисе Баи нуди велики избор подводних пејзажа за рониоце - мноштво занимљивих стеновитих формација, великих поља камењара, пешчаног дна и морске траве, заједно са спуштањима различитих висина, пливањем и природним каменим луком познатим као Лефт Арцх или Бео.

Сазнајте више

P29

П29 је био бивши патролни чамац Поморске ескадриле Оружаних снага Малте. Намерно је потопљена 2007. године да би служила као атракција за роњење и вештачки гребен. Дугачак је 52 м, а налази се усправно на дубини од 34 м са највишим делом на само 12 м дубине од површине.

Сазнајте више

Rozi

Рози је био тегљач који је радио у Великој луци Валете. Потопљен је 1992. године као подводна туристичка атракција за подморничке туре, а постао је и вештачки гребен за рониоце. Дугачак је око 35м и лежи усправно на пешчаном дну, са јарболом који почиње на 20м, а највећим делом олупине на 30-35м.

Сазнајте више

Right Arch

Циркева Арцх је прелеп природни подводни лук. Лук је заправо пећина на којој се кров одавно срушио, остављајући као резултат лук. Лук се налази на 12м испод површине и 8м изнад морског дна. На путу до лука има и неколико лепих пећина/тунела.

Сазнајте више

Latern Point (Ras I-Irqieqa)

Лантерн Поинт је још једно роњење чамцем југозападно од острва Комино. Нуди мешавину препливавања, громада и спуштања. Главна атракција је димњак између 5 и 16 м, праћен каменим громадама и пливањем. То је место за роњење погодно за напредне рониоце или више.

Сазнајте више

P31 Wreck

Олупина П31 је још једно ронилачко место посећено током целодневног излета бродом до Цомина. То је олупина малог патролног чамца између 11 и 20 м, што га чини савршеним местом за роњење за оне који почињу своју авантуру са олупинама. Безбедан је за продор јер су сви опасни делови уклоњени.

Сазнајте више

Alex Cave

Алексова пећина у Комину пружа идеално роњење за оне који уживају у роњењу у пећинама, пружајући прелеп поглед на подводни свет. То је веома лако роњење, погодно за све нивое.

Сазнајте више

Santa Maria Caves

Пећине Санта Марија је једно од два роњења током нашег целодневног излета бродом до Комина. То је плитак и лак систем пећина/пећина, сигуран и забаван чак и за мање искусне рониоце. На крају роњења наићи ћете на огромну јату дружељубивих орада која увек чека наш брод да дође.

Сазнајте више

Anchor Bay

Пећина Анцхор Баи, позната и као Пећина Шкорпиона, најбоље је место за роњење у заливу Анкор. Пећина се налази на јужној страни залива, око 150 м од улазно-излазне тачке на бетонском молу.

Сазнајте више