Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Rock Key

Пукотине унутар гребена у Роцк Кеију су дубље и шире него што се обично налази на другим коралним гребенима. Ови шири отвори стварају савршено скровиште за шкарпину, мурену и друге рибе на Флориди.

Сазнајте више

Sand Key Lighthouse

Пешчани кључ је подручје очувања светилишта које је првобитно било сопствено острво. Због ерозије и урагана, свео се на веома мали део песка окружен коралним гребеном. Песак је посебно лепа карактеристика коју обично немате на другим коралним гребенима Флориде. Одлично место за роњење и роњење.

Сазнајте више

9 Foot Stake

15 минута јужно од Ки Веста, Флорида налази се гребен од 9 стопа. Овај гребен се налази поред гребена Маркер 32 и налази се у Националном морском резервату Флорида Кеис; међутим, риболов и подводни риболов су дозвољени. Дубина овог гребена креће се од 15'-30'.

Сазнајте више

USS Vandenberg (Wreck)

Ово је једно од најпознатијих ронилачких локација у Ки Весту. Потопљен пре више од 10 година, овај бивши војни брод за праћење ракета варира у дубини од 70 стопа до 100 плус стопа и намењен је само напредним и стручним рониоцима.

Сазнајте више

Markers 32 Reef

6 миља јужно од Ки Веста налази се гребен Маркер 32. Ова локација се налази поред гребена Западног Самбоса. Овај гребен има две кугле за привез. Веома лако место за роњење са коралним формацијама у стилу огранака.

Сазнајте више

Cayman Salvager (Wreck)

Цаиман Салвагер је једно од три ронилачка места Ки Вест-а која су део програма Флорида Кис Врецк Трек, места за риболов и роњење на краткој удаљености од Ки Веста.

Сазнајте више

State Harbor

Камени зид, стрм пад. Заштићена лука, али и склона масним остацима из чамаца. Погодно за ноћна роњења. Могућ улаз на обалу. Није запажено место за роњење, иако се чини да многи локални становници овде лове јастоге.

Сазнајте више

The Haystacks

Стагови сена се налазе на подручју гребена познатом као гребен Западног Самбоа и представља одличан, плитак роњење чамцем. Савршено за рониоце и рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

CFK Lagoon

Лагуна за обуку за Цоллеге оф тхе Флорида Кеис. Потребна дозвола и накнаде за коришћење. Ограничено за коришћење од стране колеџа или локалних ронилачких продавница након прегледа.

Сазнајте више

Eastern Sambo Reef

20 минута директно јужно од Ки Веста налази се западни Самбо гребен. Овај гребен се налази унутар Западног самбо еколошког резервата и потпуно је заштићен од свих врста риболова. Гребен је отприлике девет квадратних миља коралних формација типа оструга и жљебова. Гребен се креће од 10-4 стопе у дубину.

Сазнајте више