Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ripalti

Препоручена дубина роњења је 20-40м, место роњења је погодно за искусне рониоце и због јаке струје. Међутим, плитак за роњење почиње на 12 м и развија се у неколико усамљених стена.

Сазнајте више

Scoglio del Remaiolo

Stena koja nadmašuje, južni deo formira greben koji tone na oko 50 metara. Northward dive suitable for Open Water Diver hikers.

Сазнајте више

Gemini West

Место за плитко роњење, идеално за почетнике. Овде пратите ивицу сипине према отвореном мору. Место роњења се простире од површине до максималне дубине од 14м.

Сазнајте више

Morcone Bay

Директно на плажи Морконе налази се мала увала која је идеална за рониоце почетнике да упознају подводни свет Елбе. Са плаже можете лако приступити води да бисте започели роњење. Дубина је од 2 м до 10 м. Идеално за почетнике!

Сазнајте више

Focacciola/Gemini Rock

Пличина на острвима Близанаца. Максимална дубина је око 25м. Постоји мала пећина на 8м и кањон на 10-12м за истраживање. Место за роњење у облику седла може се заокружити за око 40 минута.

Сазнајте више

Punta Morcone

Налази се на јужној обали Елбе, код ртова Пунта Морконе. Ивица прелома залази у морску траву и песковито дно од око 11м дубине до 40м пада.

Сазнајте више

Capo Stella / Isola Corbella

Ronjenje je podeljeno na dva dela: južni deo, koji je manje izazovan i spušta se na 35 metara, i severni deo, koji je pogodan za iskusnije ronioce i ide dublje od 40 metara.

Сазнајте више

Le Coralline

Ispred Marine di Kampo nalazimo ovaj veoma lep jato, koji karakteriše prisustvo crvenog korala na maloj dubini, što je apsolutno retkost u Elbi!

Сазнајте више

Secca di Fonza

Jato je udaljeno oko 100 metara od plaže Fonza. Kapa mu je na - 4 m, a zid okrenut ka istoku pada na dno na pesku na - 40 m.

Сазнајте више

Scoglietto - Franata delle Cernie

Ovo mesto je jedno od najboljih ronjenja na ostrvu Elba, jedinom delu morskog parka gde je prisustvo ribe neverovatno obilno. Ovo ronjenje je pogodno za sve nivoe ronioca.

Сазнајте више