Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ово ронилачко место налази се на крају Сориња, 5 минута удаљено од нашег ронилачког центра. Налази се унутар увале и најбоље је место када дува бура, јер је веома заштићена.

Сазнајте више

Маман се налази у ували „Маман” у непосредној близини увале Супертарска Драга. До Мамана се стиже за 5 минута глисером. Маман има два камена језика која иду паралелно један са другим под водом.

Сазнајте више

Ово ронилачко место налази се у заливу Маман. Овде имамо стене које иду од 8м до 28м, ове стене су прекривене шареним сунђером и омогућава вам да уживате у роњењу на опуштен начин.

Сазнајте више

До богатог Гонара потребно је само 5 минута нашим бродом. Сидримо се у плитком подручју између два камена језика, која иду паралелно. Почињемо роњење у средини у плитком подручју. Гонар је једно од ронилачких места које користимо и за ноћна роњења!

Сазнајте више

Калифронт је зарон на зиду на крају залива. Ово место за роњење је добро заштићено од јужног ветра. Сидри се на платоу на 5м дубине. Дубина је од 5 м до 35-40 м.

Сазнајте више

Увала испред нашег ронилачког центра је савршена за пробно роњење, за затворену воду, а може се користити и за освежавање вештина након дужег времена без роњења. На крају другог вршњака налазе се 2 дрвена чамца на дубини од 4-5 м.

Сазнајте више

Косача се налази на почетку острва Гргур. Да бисте дошли до њега, потребно је 15 минута. Ово је савршено место за рониоце почетнике или оне који немају много искуства.

Сазнајте више

Прст, у преводу „Прст“, налази се на почетку острва Гргур. Као што име каже, формација подсећа на прст. Долазак глисером траје 15 минута.

Сазнајте више

Акваријум се налази на северној страни Гргура. Да бисте дошли до места роњења, путоваћете 20 минута брзим гуменим чамцем. Затим ће се усидрити у плитком подручју где се може наћи зид.

Сазнајте више

Кањон се налази на северној страни острва Гргур. Лако је доћи и има заклоњени мали залив, савршен за сидрење чамца. До кањона је потребно између 15-20 минута бродом. Зарон почиње на дубини од око 5-10м, а дно је око 40/45м.

Сазнајте више