Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Maman Right

Ово ронилачко место налази се у заливу Маман. Овде имамо стене које иду од 8м до 28м, ове стене су прекривене шареним сунђером и омогућава вам да уживате у роњењу на опуштен начин.

Сазнајте више

Gonar

До богатог Гонара потребно је само 5 минута нашим бродом. Сидримо се у плитком подручју између два камена језика, која иду паралелно. Почињемо роњење у средини у плитком подручју. Гонар је једно од ронилачких места које користимо и за ноћна роњења!

Сазнајте више

Kalifront

Калифронт је зарон на зиду на крају залива. Ово место за роњење је добро заштићено од јужног ветра. Сидри се на платоу на 5м дубине. Дубина је од 5 м до 35-40 м.

Сазнајте више

Velo Kolo

Ово ронилачко место налази се на крају Сориња, 5 минута удаљено од нашег ронилачког центра. Налази се унутар увале и најбоље је место када дува бура, јер је веома заштићена.

Сазнајте више

Kron Diving

Увала испред нашег ронилачког центра је савршена за пробно роњење, за затворену воду, а може се користити и за освежавање вештина након дужег времена без роњења. На крају другог вршњака налазе се 2 дрвена чамца на дубини од 4-5 м.

Сазнајте више

Malo Kolo

Ово ронилачко место налази се на крају Сориња, само 5 минута вожње бродом. Налази се унутар увале и најбоље је место када дува бура јер је веома заштићена.

Сазнајте више

Canyon

Кањон се налази на северној страни острва Гргур. Лако је доћи и има заклоњени мали залив, савршен за сидрење чамца. До кањона је потребно између 15-20 минута бродом. Зарон почиње на дубини од око 5-10м, а дно је око 40/45м.

Сазнајте више

Aquarium Grgur

Акваријум се налази на северној страни Гргура. Да бисте дошли до места роњења, путоваћете 20 минута брзим гуменим чамцем. Затим ће се усидрити у плитком подручју где се може наћи зид.

Сазнајте више

Zuckerhut, Grgur

Шећерна шишарка се налази на северној страни острва Гргур и има увалу где можете лако да баците сидро у 5м воде. Приступ овој локацији за роњење траје само 15 минута бродом.

Сазнајте више

Prst

Прст, у преводу „Прст“, налази се на почетку острва Гргур. Као што име каже, формација подсећа на прст. Долазак глисером траје 15 минута.

Сазнајте више