Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Језеро Алан Хенри је резервоар који се налази у горњем басену реке Бразос у Сједињеним Државама. Створен изградњом бране Јохн Т. Монтфорд 1993. године, њиме управља и користи га као будуће терцијарно водоснабдевање град Луббоцк у Тексасу и служи као рекреативно место за регион Западног Тексаса

Сазнајте више

Ова локација се налази на језеру Алан Хенри у Џастисбургу, Тексас. До њега је потребан чамац, а већини ће бити потребно мокро одело од 5 мм или 7 мм или суво одело испод термоклина.

Сазнајте више

Ronnie’s Cove

Ронние'с Цове, део језера Алан Хенри у Тексасу, нуди мало бољу видљивост од осталих области на језеру. Локално становништво још увек истражује језеро у потрази за потенцијалним местима за роњење. До ове увале се долази само чамцем.

Сазнајте више

Possum Kingdom State Park

Државни парк Поссум Кингдом налази се на језеру Поссум Кингдом у округу Пало Пинто, Тексас, САД, који је изграђен 1940-их од стране Цивилног конзерваторског корпуса и лежи у планинама Пало Пинто и долини реке Бразос у Тексасу.

Сазнајте више

Wheeler Branch Park

Вотер Дистрицт округа Сомервелл отворио је Вхеелер Бранцх Парк 7. августа 2010. Парк има рампу за чамце са плутајућим доком, плажу која такође има своје острво за плутајуће пристаниште, јавне тоалете, наткривене просторе за пикник и велики павиљон.

Сазнајте више

Stillhouse Hallow Lake

Ово слатководно језеро је популарно место за локално становништво. Видљивост је обично 5-15 стопа са топлијом водом током летњих месеци. У марини на североисточној страни језера налази се ронилачка радња која омогућава погодно пуњење ваздуха.

Сазнајте више

Стиллхоусе Холлов Лаке се налази у централном Тексасу и отворено је током целе године. Стиллхоусе Парк је лако заронити на обалу и популаран је међу локалним становништвом. У марини на североисточној страни језера налази се ронилачка радња која омогућава погодно пуњење ваздуха. Видљивост је обично 5-15 стопа.

Сазнајте више

Scuba Divers Paradise Dock

Пристаниште за обуку које се налази одмах испред ронилачке продавнице. Рониоци огромним кораком улазе у 12 стопа воде и прате бову до платформе. „Ово је званична „почетна тачка“ роњења.

Сазнајте више

Scuba Divers Paradise’s Advanced Site

Dođite da vidite ovaj fenomenalan sajt da vežbate navigaciju, ili da samo vidite atrakcije. Dostupne stvari koje treba videti su Roštilj, kadica, jedrenjak, Ajkula, Kornjača. Platforma se nalazi na 30ft/9m i omogućava vam da vodite namenski kurs, ili da se probijete kroz groblje i do Dubokog horizonta.

Сазнајте више

Stillhouse Graveyard

Ово ронилачко место има платформу на обали са везом за чамац на бови. Постоје линије које се протежу од платформе на северу и југу и линија која иде на запад до дубоке платформе.

Сазнајте више